ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Jeremy Renner: Προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό

Οι νέες αποκαλύψεις για το ατύχημα

Μαρία Σάββα

Μόλις τρεις βδομάδες πέρασαν από το ατύχημα που υπέστη ο γνωστός ηθοποιός Jeremy Renner, καθώς τραυματίστηκε, ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN και με ενημέρωση που παρείχε το γραφείο του σερίφη στη Νεβάδα, ο ηθοποιός χτύπησε ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει τον ανιψιό του.

Η δήλωση ανέφερε συγκεκριμένα: «Το εκχιονιστικό μηχάνημα άρχισε να γλιστράει με αποτέλεσμα ο Renner να βγει από το όχημα, χωρίς να τραβήξει το φρένο έκτακτης ανάγκης» αναφέρεται στην έκθεση των Αρχών. «Παρόλο που το εκχιονιστικό είχε κάποια μηχανικά προβλήματα, πιστεύεται -με βάση την επιθεώρησή μας- ότι το χειρόφρενο θα εμπόδιζε το όχημα από το να κινηθεί προς τα εμπρός. Όταν ο Renner προσπάθησε να σταματήσει ή να εκτρέψει το εκχιονιστικό, για να αποφύγει τον τραυματισμό του ανιψιού του, καταπλακώθηκε».

Στην κατάθεση του ίδιου, γράφει ότι το εκχιονιστικό άρχισε να «γλιστράει στο πλάι», στη συνέχεια «άρχισε να κυλάει προς τα κάτω στον λόφο» και τότε ήταν που πήδηξε έξω.

«Μόλις βγήκε (...) συνειδητοποίησε ότι κατευθυνόταν κατευθείαν προς τον ανιψιό του (...) Φοβήθηκε ότι το εκχιονιστικό θα χτυπούσε τον ανιψιό του, οπότε αποφάσισε να προσπαθήσει να σταματήσει ή να το εκτρέψει» συμπληρώνεται στην έκθεση: «Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα, αλλά απέτυχε και βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω απ΄αυτό». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Jeremy Renner  |  celebs  |  gossip  |  news  |  health  |  Hollywood

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση