ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και σανδάλια
 

Jennifer Lopez: «Είχα πολλές στιγμές στην καραντίνα που αισθάνθηκα πραγματικά άσχημα»

Όσα δήλωσε η λατίνα σταρ

newsroom must

Well, μπορεί οι περισσότεροι επώνυμοι να προσπάθησαν να μάς πείσουν πως κατά την διάρκεια της καραντίνας ήταν όλα τέλεια και παρά την δυσκολία της κατάστασης, αυτοί πέτυχαν να τα βρουν όχι απλώς με τον εαυτό τους, αλλά και να φέρουν εις πέρας διάφορα δημιουργικά projects, ωστόσο η Jennifer Lopez μέσα από πρόσφατες δηλώσεις της... αποφάσισε να αποκαλύψει πως δεν ήταν όλα ρόδινα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό El Zol 107.9, η λατίνα σταρ είπε: «Νομίζω ότι όλοι είχαν μια στιγμή μελαγχολίας ή που φοβήθηκαν για το τι πρόκειται να συμβεί. Είχα πολλές στιγμές που αισθάνθηκα πραγματικά άσχημα» και αναφερόμενη στην κόρη της πρόσθεσε: «Ερχόταν στο κρεβάτι και έκλαιγε… “Γιατί συμβαίνει αυτό; Μου λείπουν οι φίλοι μου. Γιατί συμβαίνει αυτό στη ζωή μας;” Ό,τι συνέβαινε – υπήρχαν διαμαρτυρίες και πολλά πράγματα που βλέπαμε».

Πέρα από αυτά, ξεκαθάρισε την αναγκαιότητα του να αλλάξουν τα πράγματα λέγοντας: «Και όταν τα πράγματα αλλάζουν, μερικές φορές πονάει λίγο. Αλλά πάντα θα είναι για το καλό όλων».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση