ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, λευκό τοπ και sneakers
 

Jennifer Garner: Σχολιάζει την αλλαγή στο σώμα της μετά από τρία παιδιά

Αποκάλυψε πως το δικό της σώμα δεν επανήλθε εύκολα μετά τις εγκυμοσύνες της

Σαράντης Μαριεττής

Καλεσμένη στην εκπομπή "Happy Mum, Happy Baby” βρέθηκε πρόσφατα η Jennifer Garner, μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς είναι να είσαι μητέρα τριών παιδιών, αλλά και για τη δυσκολία που αντιμετώπισε με τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της.

Να θυμίσουμε πως τα τρία παιδιά της είναι 15, 12 και 9 χρονών αντίστοιχα και τα απέκτησε με το γνωστό ηθοποιό Ben Affleck.

Η 48χρόνη ηθοποιός ανέφερε πως εκείνη δεν ήταν τυχερή στις εγκυμοσύνες της και πως το σώμα της δεν επανήλθε πλήρως μετά από τις καισαρικές που υπέστη.

"Υπάρχουν κάποιες συγκλονιστικές γυναίκες που το σώμα τους, ανεξαρτήτως από το πόσα παιδιά έχουν κάνει, επιστρέφουν σε αυτό που είχαν πριν με τους λεπτούς γοφούς και την επίπεδη κοιλιά. Είναι απίστευτο. Έχω τόσες φίλες που έχουν αυτό το σώμα κι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτές. Απλά εγώ δεν είμαι μία από αυτές”. Εξήγησε μάλιστα πως "Μπορώ να δουλέψω πολύ σκληρά, να γυμναστώ αλλά πάλι μοιάζω σαν μια γυναίκα που έκανε τρία παιδιά και πάντα θα είμαι έτσι”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Garner μιλά για το σώμα και τις εγκυμοσύνες της. Το 2014 σε συνέντευξη της με την Ellen DeGeneres είχε διαψεύσει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, δηλώνοντας "Δεν είμαι έγκυος, έκανα τρία παιδιά και έχω κοιλίτσα. Από εδώ και πέρα, κορίτσια, πάντα θα έχω κοιλίτσα. Ας ηρεμήσουμε και ας το συνηθίσουμε. Δεν θα φύγει. Το όνομά της είναι Violet, Sam και Sera”, αναφερόμενη στα τρία της παιδιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση