ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Jennifer Aniston: "Σταμάτησα να κάνω παρέα με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί"

Η ηθοποιός θεωρεί πως είναι θέμα ηθικής.

newsroom must

Η 'κοινωνική διχόνοια' μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων δεν είναι θέμα μόνο των απλών ταπεινών ανθρώπων, αλλά και των αστέρων του Hollywood.

Συγκεκριμένα, η Jennifer Aniston δήλωσε ξεκάθαρα πως έκοψε κάθε επαφή με άτομα του φιλικού στενού κύκλου της, τα οποία αρνούνται να εμβολιαστούν.

Η απόλυτη άποψη της βαζίσεται στην προσωπική της ηθική, καθώς σκέφτεται πως δεν θα ''αποφασίσει ο άλλος, αν θα αρρωστήσω ή οχι''.

"Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή" είπε σε συνέντευξή της σε αμερικανό περιοδικό εξηγώντας ότι σταμάτησε να κάνει παρέα με ανθρώπους που έβλεπε μέσα στην εβδομάδα για να είναι ασφαλής: "Μόλις έχασα ανθρώπους από την εβδομαδιαία ρουτίνα μου που αρνήθηκαν ή δεν δήλωσαν αν έχουν κάνει ή όχι το εμβόλιο, και ήταν πολύ άσχημο. Αλλά νιώθω ότι είναι ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ενημερώνεις εφόσον δεν κάνουμε όλοι τεστ κάθε μέρα".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η σταρ εξήγησε ότι "είναι περίεργο γιατί όλοι έχουν το δικαίωμα της άποψής τους αλλά πολλές από τις απόψεις βασίζονται στον φόβο και την προπαγάνδα". Η 52χρονη ηθοποιός από την αρχή της πανδημίας έκανε αναρτήσεις προωθώντας την ανάγκη για κοινωνικές αποστάσεις και σωστή χρήση μάσκας.

Όπως είχε γράψει στους 37.7 εκατομμύρια followers της "η απλή και αποτελεσματική οδηγία πολιτικοποιήθηκε με κόστος τις ανθρώπινες ζωές. Αλήθεια δεν θα έπρεπε να είναι debate" ενώ τόνισε πως πρέπει να σκεφτούμε "αυτούς που υπέφεραν από αυτόν τον απαίσιο ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας. Και κυρίως για τους εαυτούς σας".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση