ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Jennifer Aniston: ''Δεν γνώριζα ότι ο Matthew Perry βασανιζόταν τόσο''

Ύστερα την προβολή του ''Friends''.

newsroom must

Δεκαεπτά χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς "Friends", οι 6 πρωταγωνιστές συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μία ξεχωριστή εκπομπή στο στούντιο όπου έγιναν διάσημοι. Η Jennifer Aniston μιλώντας για την εμπειρία της, υποδυόμενη τον ρόλο της Rachel Green, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που βίωνε ο συμπρωταγωνιστής της Matthew Perry.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή Today, η ίδια δε γνώριζε πως ο Perry ένιωθε τόση μεγάλη πίεση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στο reunion επεισόδιο πως για εκείνον ήταν σαν να πέθαινε κάθε μέρα όταν το κοινό δε γέλαγε με τα αστεία του.

"Δεν είναι υγιές το ξέρω. Αλλά κάποιες φορές μπορεί να έλεγα μία ατάκα και να μη γελούσαν και τότε θα ίδρωνα και θα πάθαινα σπασμούς. Αν δεν έπαιρνα το γέλιο που θα έπρεπε να πάρω, φρίκαρα", είχε δηλώσει ο Perry ενώπιον των συμπρωταγωνιστών του. Την ίδια στιγμή η Kudrow είπε πως "Δεν μας το είχες πει αυτό όμως. Δεν θυμάμαι να λες κάτι τέτοιο", με τον Perry να απαντάει πως "Ω ναι. Ένιωθα έτσι κάθε βραδιά".

Σε αυτό το περιστατικό αναφέρθηκε και η Aniston, η οποία δήλωσε με τη σειρά της πως δεν γνώριζε πως ο Perry έβαζε τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία αυτοβασανισμού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. "Δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος του άγχους που είχε τοποθετηθεί επάνω στον Matthew Perry, αν δεν έπαιρνε εκείνο το γέλιο, και τη συντριβή που ένιωθε. Γεγονός που εξηγεί πολλά πράγματα", επεσήμανε η ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση