ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Jeniffer Lopez: «Έβαλε τα χρήματα πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα»

«Ντροπή που συμφώνησε σε αυτό», είπε ο ακτιβιστής Πίτερ Τάστελ για την απόφαση της.

Μαρία Καραμάνου

Η Jennifer Lopez βρέθηκε αντιμέτωπη με τον θυμό των θαυμαστών της μετά από μια εμφάνισή της σε ένα ξενοδοχείο που τάσσεται κατά των ομοφυλόφιλων στο Ντουμπάι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η JLo εμφανίστηκε σε ένα σόου εγκαινίων στο πολυτελές ξενοδοχείο, με αμοιβή περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια.

Η εμφάνισή της προκάλεσε αντιδράσεις από τους θαυμαστές της, καθώς η JLo έχει δηλώσει υπέρ της ΛΑΟΤΚΙ+ κοινότητας σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν. Το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο σε μια χώρα όπου η ομοφυλοφιλία είναι αντικείμενο αυστηρών κανονισμών, με πιθανές ποινές φυλάκισης, προκάλεσε αντιδράσεις και αναστάτωση στο διαδίκτυο.

Βίντεο της εμφάνισής της στο ξενοδοχείο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με αρκετούς θαυμαστές της να εκφράζουν οργή για την επιλογή της να εμφανιστεί σε έναν τέτοιο χώρο.

Δημοσίευμα της DailyMail αναφέρει ότι «Η JLo τσέπωσε 5 εκατομμύρια δολάρια για να συμμετέχει σε σόου εγκαινίων ενός ξενοδοχείου στο αντι-γκέι Ντουμπάι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου».

«Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι μια μακροχρόνια σύμμαχος των LGBTQ, όπως η Jeniffer να βάζει τα χρήματα πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το σόου της θα συμπράξει με την ομοφοβία, τον μισογυνισμό και τη γενικευμένη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του, κάτι που δεν υποστηρίζει η Lopez. Δεν έπρεπε να πάει» δήλωσε ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στη Sun.

Ο ίδιος συνέχισε, εμμένοντας την άποψή του, ότι το καθεστώς του Ντουμπάι χρησιμοποιεί την παρουσία της στη χώρα για να προβάλει μια πιο φιλελεύθερη εικόνα. Κατά την άποψή του, είναι ντροπή που η ίδια συμφωνεί να συνεργαστεί με ένα τέτοιο καθεστώς.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση