ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Jason Momoa: Ξύρισε το κεφάλι του και στέλνει το δικό του μήνυμα

«Σας παρακαλώ ό,τι μπορείτε να κάνετε για να εξαλείψετε το πλαστικό μιας χρήσης στη ζωή σας, βοηθήστε με»

Στις 5 Σεπτεμβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα για την πλαστική κρίση και ο ηθοποιός Jason Momoa δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει το δικό του μήνυμα, με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο. Το μακρύ μαλλί, ήταν το σήμα κατατεθέν του διάσημου ηθοποιού, όμως, το αποχωρίστηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος έχει σιχαθεί πια με τα πλαστικά μπουκάλια.

Ξυρίζοντας τα μαλλιά του, λοιπόν, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα τραβώντας βίντεο το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Κρατώντας τα μαλλιά του στο χέρι εξέφρασε την αγανάκτησή του ως προς την αλόγιστη χρήση των πλαστικών ζητώντας από τον κόσμο να σταματήσει άμεσα τη χρήση των πλαστικών και να προτιμά τα επαναχρησιμοποιούμενα αντικείμενα.

Στην συγκεκριμένη δημοσίευση έγραψε συγκεκριμένα: «Ας κάνουμε νέα ξεκινήματα, ας διαδώσουμε το aloha. Ας είμαστε καλύτεροι στο να προστατεύουμε την γη και τους ωκεανούς μας. Πρέπει να κόψουμε τα πλαστικά μιας χρήσης από τη ζωή μας και από τις θάλασσές μας. Πλαστικά μπουκάλια, πλαστικές σακούλες, συσκευασίες, σκεύη όλα αυτά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση