ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Jason Momoa: Γίνεται πραγματικά Aquaman και κολυμπάει με καρχαρίες

Στόχος του να ευαισθητοποιήσει τους φανς του για το περιβάλλον.

Μαρία Καραμάνου

Ο Jason Momoa ανέβασε ένα συναρπαστικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, προσκαλώντας το διαδικτυακό κοινό να προσέξει το περιβάλλον. Στο βίντεο, ο ηθοποιός φορά μάσκα και αναπνευστήρα καθώς βρίσκεται στη θάλασσα. Σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτόν, κολυμπούν μικροί καρχαρίες, προσφέροντας μια σπάνια και εκπληκτική εμπειρία.

Με αυτό τον τρόπο, ο Jason Momoa επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την ομορφιά και την πολυπλοκότητα της θαλάσσιας ζωής και την ανάγκη να την προστατεύουμε. Ο ενθουσιασμός του ηθοποιού για την παρουσία των καρχαριών στο ίδιο περιβάλλον αποδεικνύει την ευαισθησία και τον σεβασμό του προς τα θαλάσσια οικοσυστήματα.

Με την κίνησή του αυτή, ο Jason Momoa ενθαρρύνει το κοινό να αναγνωρίσει την αναγκαιότητα να προστατεύσουμε και να συνεργαστούμε για τη διατήρηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και την αποτροπή της ρύπανσης των υδάτων. Η ανάρτησή του αποτελεί έκκληση για την ανάγκη δράσης και την αποδοχή της προστασίας του περιβάλλοντος ως κοινή ευθύνη μας.

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση του έγραψε, «Κολυμπάω με καρχαρίες! Πρέπει να κρατήσουμε τους ωκεανούς μας καθαρούς για αυτά τα όμορφα πλάσματα. Ελάτε μαζί μου στην αποστολή μας να τερματίσουμε τα πλαστικά μιας χρήσης για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας».

Ο Momoa δεν είναι άγνωστος για το ευρύ κοινό όσον αφορά την ευαισθητοποίησή του για θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, και αυτό δεν είναι το πρώτο εγχείρημα που αναλαμβάνει προκειμένου να προωθήσει το μήνυμά του. Πέρα από την εμφάνισή του στο βίντεο με τους καρχαρίες, έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία με εμφιαλωμένο νερό σε φιλικά προς το περιβάλλον μπουκάλια.

Η εν λόγω εταιρεία προάγει την ανακύκλωση και την υπεύθυνη κατανάλωση νερού. Ο Momoa έχει εκφράσει τη δέσμευσή του για τη μείωση της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών και την προώθηση εναλλακτικών λύσεων που είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, προσπαθεί να εμπνεύσει τους άλλους να αναλάβουν δράση και να λάβουν μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από τις καθημερινές τους επιλογές.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση