ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Jamie Foxx: Άγνωστη παραμένει η αιτία της νοσηλείας του

«Έχει ανάγκη τις προσευχές σας» δηλώνουν οι φίλοι του.

Μαρία Καραμάνου

Ο γνωστός ηθοποιός Jamie Foxx παραμένει στο νοσοκομείο μετά από ένα περιστατικό περίπου τρεις εβδομάδες πριν. Πηγές από την οικογένεια του και το περιβάλλον του δήλωσαν ότι «έχει ανάγκη από όλες τις προσευχές που μπορούν να συγκεντρώσουν οι θαυμαστές του». Είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός πριν τη νοσηλεία του ήταν ο παρουσιαστής του μουσικού τηλεπαιχνιδιού «Beat Shazam» στο κανάλι FOX, ωστόσο, δεν θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν αφού τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Μία πηγή από το περιβάλλον του μίλησε με το People και δήλωσε ότι, «Είχε ξυπνήσει και ήταν σε εγρήγορση. Είναι καλά, δόξα τω Θεό. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν εξετάσεις, αλλά είναι ξύπνιος. Τον κρατούν υπό παρακολούθηση».

Από αυτά που ξέρουμε, ο Jamie Foxx είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 13 Απριλίου όπως είχε αποκαλύψει η κόρη του Corine. Σε δήλωση της η οικογένεια του διάσημου ηθοποιού, ανέφερε ότι είχε υποστεί μία ιατρική επιπλοκή που επέβαλε την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

Η οικογένεια σε δηλώσεις τις αποκάλυψε ότι, «Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Jamie Foxx, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Πηγές όμως είχαν επιβεβαιώσει ότι η κατάσταση του ήταν αρκετά σοβαρή, όμως δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το πότε θα μπορέσει να βγει από το νοσοκομείο ή να επιστρέψει στα γυρίσματα της πρόσφατης ταινίας που πρωταγωνιστεί.

Δείτε την ανάρτηση της κόρης του εδώ :Photo By @corinnefoxx On Instagram

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Jamie Foxx  |  news  |  celebs  |  hollywood  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση