ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ cotton φόρεμα και sneakers
 

Jamie Brewer: Το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο down στο NYFW

Έχει τραβήξει την προσοχή όλων πάνω της κι όχι άδικα. Η Jamie Brewer, ηθοποιός και μοντέλο, ετοιμάζεται να γίνει η πρώτη γυναίκα με σύνδρομο down που θα περππατήσει στην πασαρέλα του  Fashion Week της Νέας Υόρκης.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς American Horror Story, ετοιμάζεται να φορέσει τις της Carrie Hammer και να κλέψει την παράσταση πάνω στην πασαρέλα.

«Είναι τιμή μου να μου λένε πως είμαι παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα κορίτσια. Θέλω να τις ενθαρρύνω πως πρέπει να είμαστε αυτές που είμαστε και να δείχνουμε πάντα τον πραγματικό μας εαυτό», δήλωσε βαθιά συγκινημένη.

Η designer με την οποία  θα συνεργαστεί η Jamie έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια το σλόγκαν «Role Model Not Runway Models». Στόχος της είναι να δείξει πως το πιο σημαντικό για τα νέα κορίτσια που βλέπουν τις πασαρέλες είναι να έχουν άτομα μπροστά τους που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Δεν είναι μόνο το κορμί που παίζει ρόλο, αλλά και ο χαρακτήρα τους. Για να το πετύχει αυτό αποφάσισε να ανεβάσει στην πασαρέλα άτομα με ειδικές ικανότητες, κάνοντάς το μήνυμά της πιο ξεκάθαρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση