ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Ηθοποιός της σειράς «Wednesday» κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Ο ηθοποιός Percy Hynes White, ο οποίος έγινε περισσότερο γνωστός από τον τελευταίο του ρόλο στην σειρά «Wednesday» κατηγορείται από τον Ιανουάριο για σεξουαλικές επιθέσεις, με τον ίδιο για πρώτη φορά να απαντά δημόσια στις κατηγορίες.

«Νωρίτερα φέτος, κάποιος που δεν έχω γνωρίσει ποτέ ξεκίνησε μια εκστρατεία παραπληροφόρησης για εμένα στο διαδίκτυο. Εξαιτίας αυτού, η οικογένειά μου έχουν βρεθεί στο επίκεντρο και οι φίλοι μου έχουν δεχτεί απειλές θανάτου», έγραψε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Wednesday», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα story που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η φίλη μου η Jean παρουσιάστηκε ψευδώς ως θύμα και οι προσπάθειές της να αποκαταστήσει τα πράγματα αγνοήθηκαν. Μου έδωσε την άδεια να τη συμπεριλάβω σε αυτό το μήνυμα», πρόσθεσε.

«Οι φήμες είναι ψευδείς. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι προβάλλομαι ως κίνδυνος για την ασφάλεια των ανθρώπων. Αυτού του είδους οι αβάσιμοι, επιβλαβείς ισχυρισμοί μπορούν να δημιουργήσουν δυσπιστία απέναντι στα θύματα. Είναι πολύ οδυνηρό να γνωρίζω ότι αυτή η παραπληροφόρηση έχει αναστατώσει τους ανθρώπους. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν να αποδοθεί η αλήθεια. Η παρενόχληση της οικογένειάς μου, των φίλων και των συναδέλφων μου πρέπει να σταματήσει, παρακαλώ. Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το κείμενο», συμπλήρωσε.

Να σημειώσουμε πως στις 18 Ιανουαρίου, μια χρήστης του Twitter ισχυρίστηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός της είχε επιτεθεί σε ένα πάρτι που διοργάνωσε στο Τορόντο και ότι φέρεται να είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες.

Η ίδια στην συνέχεια υποστήριζε ότι ο ηθοποιός και οι φίλοι του έκαναν πάρτι και παρείχαν αλκοόλ και ναρκωτικά σε ανήλικα κορίτσια για να κάνουν σεξ μαζί τους. Τα tweets αυτά έχουν από τότε διαγραφεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση