ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

«Ήταν δραματικές οι στιγμές για τη σύζυγό του Φιλιππίδη»

Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του ηθοποιού

Δέσποινα Άσπρου

Την Τετάρτη 27 Απριλίου, το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, αναμενόταν να βγει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός ωστόσο ανεστάλη και ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος παρακάλεσε τους τραπεζίτες να "παγώσουν" την διαδικασία, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του προφυλακισμένου ηθοποιού και κατ' επέκταση της οικογένειάς του.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του ηθοποιού δήλωσε στο "Πρωινό": «Η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν μια πολύ σκληρή δοκιμασία για την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Διότι ενώ είχαμε συμφωνήσει με διάφορους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν την κατοικία του και να μη βγει σε πλειστηριασμό, την τελευταία στιγμή υπαναχώρησαν. Πραγματικά ήταν δραματικές οι στιγμές για τη σύζυγό του, την Ελπίδα Νίνου.

Διότι δε δίναμε ξεκάθαρη ενημέρωση στον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί εκείνος έχει τον δικό του προσωπικό Γολγοθά. Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη έχει χαθεί. Πήραμε μόνο μια ανάσα, τίποτα περισσότερο. Κάποια στιγμή αν δε βρεθεί αγοραστής θα καταλήξει στον πλειστηριασμό. Δεν πρόκειται να το σώσει το ακίνητο του ο Πέτρος Φιλιππίδης, απλώς θέλει να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις που έχει στην εφορία».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gpop.gr (@gpop.gr)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση