ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Ήταν αληθινή η σχέση του Robert Pattinson και της Kristen Stewart;

Δέσποινα Άσπρου

Ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart, ή καλύτερα όπως τους γνωρίσαμε κινηματογραφικά ο Edward και η Bella, ήταν ένα από τα πιο δημοφιλές ζευγάρια του Hollywood ever. Και μπορεί μόλις μάθαμε ότι οι δυο τους βρίσκονταν πραγματικά σε σχέση να είχαμε κατενθουσιαστεί, ωστόσο αυτό δεν κράτησε και πολύ. Δυο χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε και οι θεωρίες για την σχέση τους παραμένουν μέχρι και σήμερα ιδιαίτερα ζωντανές. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το 2008, ο Robert και η Kristen δίνουν συνεντεύξεις για την ταινία τους και όλοι εύχονται οι δυο τους να είναι πράγματι μαζί – γιατί τέτοιος έρωτας δεν θα μπορούσε να συμβαίνει μόνο στις ταινίες. Οι φήμες περί σχέσεις σταδιακά αρχίζουν να φουντώνουν, μέχρι που εντοπίζονται σε τρυφερό τετ-α-τετ σε μια συναυλία το 2009. Η μεγάλη επιβεβαίωση ήρθε από την Stewart δύο χρόνια αργότερα.

Η ευτυχία και ο έρωτας ωστόσο φαίνεται ότι δεν κρατάει πολύ, γιατί τον Ιούλιο του 2012 η Stewart φωτογραφίζεται να φιλάει τον σκηνοθέτη Rupert Sanders. Στην συνέχεια ακολουθεί μια δημόσια απολογία εκ μέρους της ηθοποιού, και το ζευγάρι μετά το σκάνδαλο ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους.

Και μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, ωστόσο η σχέση τους ήταν τόσο απίστευτη και συνάμα μοναδική, που πολλοί θεώρησαν ότι ήταν ψεύτικη. Η ίδια η Stewart δήλωσε "Οι άνθρωποι ήθελαν τόσο πολύ εμένα και τον Robert μαζί, που η σχέση μας μετατράπηκε σε προϊόν. Δεν ήταν πλέον αληθινό αυτό." Παρόλα αυτά, δεν αρνήθηκε ποτέ την αλήθεια των συναισθημάτων τους. Πάντως, οι παραγωγοί του Twilight ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί προς αυτή τη σχέση.

Οπότε τελικά ήταν αληθινή ή όχι; Απάντηση εμείς δεν έχουμε, μιας και μόνο οι δυο τους ξέρουν, εντούτοις μάλλον ήταν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση