ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

It's official: Αυτός είναι ο λόγος που η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από το GNTM

Όσα αποκάλυψε η όμορφη παρουσιάστρια

newsroom must

Την περασμένη άνοιξη ανακοινώθηκε από το Star πως η Βίκυ Καγιά θα αποχωρούσε από τον ρόλο της παρουσιάστριας του GNTM - γεγονός που έγειρε ερωτήματα και απογοήτευσε αρκετούς θαυμαστές του reality.

Μερικούς μήνες αργότερα, η όμορφη παρουσιάστρια του Dancing with the Stars μιλώντας στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μην συνεχίσει στο GNTM.

«Υπήρξε η πρόταση για το “Dancing with the Stars” και έπρεπε να σταματήσω από το άλλο project γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από αυτό. Είχα μείνει πέντε χρόνια χωρίς διακοπές με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω άλλο σε αυτόν τον ρυθμό. Από την κούραση και την ταλαιπωρία δεν είχα την ενέργεια και το πάθος που έπρεπε να έχω. Χρειαζόμουν πρωτίστως να ξεκουραστώ και η πρόταση του DWTS με σήκωσε από την καρέκλα, μου έδωσε προοπτική, πάθος, χαρά. Είναι ένα νέο challenge», δήλωσε χαρακτηρισικά η ίδια.

Έπειτα συνέχισε λέγοντας: «Ήταν πολύ δύσκολο όταν πήρα απόφαση την προηγούμενη άνοιξη. Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα. Το πένθησα πολύ».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση