ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Ιωάννα Μαλέσκου: Όσα δήλωσε στο φινάλε της εκπομπής της

Ο αποχαιρετισμός στους τηλεθεατές της.

newsroom must

Αυλαία για το «Love it» το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ. Μετά από μια άκρως απαιτητική σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής, δίνοντας παράλληλα ραντεβού για τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Η παρουσιάστρια είπε:

“Όταν ξεκίνησα την εκπομπή αυτή, κάποιοι είπαν ότι είμαι έξω από τα νερά μου. Ναι, ένιωθα στην αρχή έξω από τα νερά μου και αυτό είναι λογικό. Επειδή όμως αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, έχω κάνει και εγώ την προσπάθειά μου. Σας υπόσχομαι πως όσο υπάρχω τηλεοπτικά, θα γίνομαι πρωτίστως καλύτερος άνθρωπος και θα εξελίσσομαι και ως επαγγελματίας.

Γιατί εδώ δεν έρχομαι ούτε για να είμαι στημένη, ούτε για να δείχνω σαν ρομπότ. Έχω ακούσει διάφορα. Μόνο στημένη που δεν αισθάνομαι, αισθάνομαι ο εαυτός μου. Ο σταθμός αυτός πίστεψε σε μένα, με αγκάλιασε και με στήριξε. Όλοι αυτοί οι κλυδωνισμοί που περνάμε στις θάλασσές μας, μας κάνουν πιο δεμένους και γεμάτους.

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει μια νέα τηλεοπτική σεζόν και τα πράγματα δεν ξέρουμε πώς θα έρθουν. Το μόνο βέβαιο είναι πως έχουμε χτίσει μια υγιή σχέση μεταξύ μας. Έχω κάνει φίλους, όχι μόνο συνεργάτες. Και βέβαια δεν ξεχνάω εσάς. Ακόμη και εσάς που είπατε κάποια πραγματάκια για μένα, για να με βελτιώσετε. Που μπορεί λίγο κάποτε να με άγγιξαν διαφορετικά.

Τα έχω κρατήσει όλα και αυτό είναι το φυλαχτό μου. Πάντοτε οι αλλαγές έρχονται με διάθεση καλού. Πιστεύω πάρα πολύ στη θετική πλευρά των ανθρώπων. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που δεν πρόλαβα να πω τα ονόματά του. Όλους μου τους συνεργάτες. Τους συνεργάτες που είναι σήμερα κοντά μου και έχουν υπάρξει κοντά μου. Με το καλό τη νέα σεζόν να είμαστε εδώ. Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος”.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση