ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Βαλεντίνα Τσίγκη, Ελίνα Θεοδότου και Γιώτα Παπαδοπούλου μας μιλούν για τα κατοικίδιά τους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων μοιράζονται μαζί μας όσα σημαίνουν για τις ίδιες τα ζωάκια τους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων τρείς Κύπριες μας λένε πόσο σημαντικά είναι τα κατοικίδια στη ζωή τους. Πιο συγκεκριμένα, η Βαλεντίνα Τσίγκη, η Ελίνα Θεοδότου και η Γιώτα Παπαδοπούλου μοιράστηκαν μαζί μας όσα σημαίνουν γι' αυτές τα ζωάκια τους και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα γι' αυτά τα αθώα πλασματάκια. Δείτε στη συνέχεια όσα μας είπαν!

Βαλεντίνα Τσίγκη 

Την σκυλίτσα μου την Dolce την θεωρώ την πιο μικρή από τα παιδιά μου! Είναι σίγουρα μέλος της οικογένειας μας και θέλει να μας συνοδεύει παντού. Ανιδιοτελής αγάπη!

 

Ελίνα Θεοδότου 

Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα κατοικίδια μου ! Έχω 3 γάτες και 4 σκύλους (οι 2 είναι rescue dogs) και αποτελούν μέλη της οικογένειας μας. Μπαίνω σπίτι και έχω 7 ψυχούλες να με πλημμυρίζουν με αγάπη και χάδια. Πολύ σημαντικά επίσης τα οφέλη του να μεγαλώνουν τα παιδιά μας μαζί με κατοικίδια , να μάθουν να είναι υπεύθυνα και να μεταχειρίζονται τα ζώα με σεβασμό αναπτύσσοντας έτσι τις ευαισθησίες τους.

 

Γιώτα Παπαδοπούλου

Τα κατοικίδια μας είναι μέλη της οικογένειας μας! Η συντροφιά και η αγαπη που μοιράζεσαι αλλά και η φροντίδα τους δημιουργεί δεσμούς ανεκτίμητης αξίας. Ημέρα για την ευημερία των ζώων , είναι η κάθε μέρα. Η προστασία των μικρών μας φίλων ειναι ένδειξη πολιτισμού. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μαθαινουμε όλοι από μικρή ηλικία.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση