ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Ήβη Αδάμου: Η συμπαράσταση σε χωρισμένη θαυμάστριά της

Δείτε το βίντεο

Μαρία Σάββα

Η Ήβη Αδάμου και ο Πέτρος Ιακωβίδης το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησαν μία διασκεδαστική εμφάνιση στα μουσικά live events της 87ης ΔΕΘ με μια συναυλία που πραγματοποιήθηκε την τελευταία μέρα λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ένα βίντεο από την συναυλία που έγινε viral, δείχνει την Ήβη να μιλά με μία χωρισμένη θαυμάστριά της, θέλοντας να της συμπαρασταθεί. «Είσαι χωρισμένη; Ωχ, ωχ, ωχ.Τι έχει να πάθει τώρα αυτός ε; Σκόνη θα φάει! Πώς σε λένε; Κωνσταντίνα; Πώς τον λένε; Παναγιώτη; Και σιγά το όνομα! Δεν είναι και κανένας Αχιλλέας; Μην τρελαθούμε. Πάρης ή Λουδοβίκος; ... Άκου τι θα τους πούμε. Και του Φίλιππου και του Παναγιώτη... Πες μου ότι βρήκε και άλλη; Βρήκε κοντή; Για το ύψος δεν θα μιλήσω! Και οι κοντές, ξέρεις. Είναι φωτιά. Εγώ άλλο θα κοιτάξω, τη ψυχή», είπε στην θαυμάστριά της.

Η ίδια στην συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδά το γνωστό τραγούδι «Να την χαίρεσαι» αφιερώνοντάς το στην κοπέλα που βρισκόταν στο κοινό.

@stavrina_tutu @IVI ADAMOU#Δεθ#skg #fyp #foryou #foryoupage #φοργιου #φοργιουπειτζ #greektiktok #greece #διεθνησεκθεση #viral #xyzbca #mpesfypgamw πρωτότυπος ήχος - stavrina_210

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση