ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Ήβη Αδάμου: «Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη»

Όσα είπε η Κύπρια τραγουδίστρια για τον άντρα της ζωής της

Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στο "The 2night Show" και κατά την διάρκεια των δηλώσεών της άνοιξε την καρδιά της και μίλησε δημόσια για τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Μιχάλη Κουϊνέλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κύπρια τραγουδίστρια αναφερόμενη στην πρώτη φορά που πήρε την μικρή Ανατολή στον παιδικό σταθμό δήλωσε: "Προφανώς και συγκινήθηκα αλλά ένιωθα ανήσυχη λίγες μέρες πριν. Ένιωθα πως κάτι είχα, αλλά δεν ήξερα τι. Τη στιγμή που την άφησα απ' έξω συνειδητοποίησα πως αυτό με τρώει, ότι θα την αφήσω μόνη σε ξένο περιβάλλον".

Στην συνέχεια, όταν κλήθηκε να απαντήσει αν η μητρότητα την έχει αλλάξει, είπε: "Έχουν αυξηθεί οι φοβίες μου. Εγώ παλιά ήμουν χαλαρή. Τώρα μπαίνω στο αεροπλάνο, και δεν είναι ότι φοβάμαι το αεροπλάνο, αλλά είμαι μακριά από την κόρη μου, τον άντρα μου. Αν πάθω κάτι; Αυτό σκέφτομαι".

Όσον αφορά στον σύζυγό της, δήλωσε: "Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη. Αυτόν τον άνθρωπο ήθελα στη ζωή μου για όλους τους λόγους που ανεφερες και για άλλους τόσους που ανακαλύπτω κάθε μέρα. Έχει πυγμή, λόγο, είναι προστατευτικός. Είναι όπως πρέπει".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση