ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ηarry: Πάνω από 25 χιλιάδες άτομα ζήτησαν να του αφαιρεθούν οι βασιλικοί του τίτλοι

Υπέγραψαν έτσι ώστε να μην επιβαρύνει άλλο την μοναρχία.

newsroom must

Ο Ηarry τον τελευταίο καιρό μετά ειδικά από την πολυσυζητημένη συνέντευξη με την Meghan στην Oprah, αλλά και τις τελευταίες τσουχτερές δηλώσεις για το Παλάτι, εχει κινήσει το μίσος αρκετών Βρετανών πολιτών που είναι fans των royals.

 Έτσι λοιπόν, εικοσιπέντε χιλιάδες άνθρωποι υπέγραψαν ένα αίτημα στο Change.org ώστε να αφαιρεθούν οι βασιλικοί τίτλοι του Harry για να μπορεί να συνεχίσει να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του χωρίς κάποιο κόστος για την βρετανική μοναρχία.

Σκοπός του αιτήματος, μάλιστα, ήταν να προσκαλέσει τον πρίγκιπα να ζητήσει 'εθελοντικά' ο ίδιος από τη βασίλισσα να του αφαιρέσει τους τίτλους.

"Ως ένα καθαρά πολίτης χωρίς βασιλικό τίτλο, στιλ ή βαθμό, ο Harry θα μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του, όπως είναι το δικαίωμα όλων των πολιτών, χωρίς την επικείμενη πιθανότητα να επηρεάσει τον θεσμό της μοναρχίας ή τις σχέσεις μεταξύ των Φιλικών Δυνάμεων, και θα είναι ελεύθερος να διατυπώνει απόψεις, όσο απαράδεκτες κι αν είναι, χωρίς τις επιπτώσεις που είναι αναπόφευκτες όσο έχει βασιλικό τίτλο”.

Η Lady Colin Campbell ξεκίνησε τις υπογραφές, όπως δήλωσε στη Daily Star, γιατί "ήταν το σωστό. Έχω μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι το σωστό και είναι η λύση. Είναι η σωστή λύση γιατί απελευθερώνει τον Harry χωρίς να έχει επιπτώσεις και χωρίς να καταστρέφει την μοναρχία του βρετανικού έθνους, τους Βρετανούς και τον εαυτό του”.

Όπως δήλωσε η Campbell, ο Harry δεν χρειάζεται πια τους τίτλους αφού "είναι πολύ μεγάλος για αυτούς πια” και έχει "δημοσιότητα και προσοχή”. Εξάλλου, όπως πρόσθεσε θα μπορεί αν συνεχίσει τη δουλειά του "χωρίς να υπάρχει σύγχυση για το αν το κάνει μόνος του και όχι σαν μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που έχει χρέος απέναντι στο έθνος και στους ανθρώπους αυτού του έθνους”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση