ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Η υποστήριξη της Gigi Hadid στην Blake Lively

Ο λόγος που η Hadid υποστήριξε δημόσια τη Lively

Η Blake Lively, πρόσφατα αποκάλυψε ότι μαζί με τον σύζυγό της, Ryan Reynolds περιμένουν το τέταρτο παιδί τους. Μετά τα νέα για την εγκυμοσύνη της, η Blake έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό με την οποία ήθελε να δώσει ένα μάθημα στους αδιάκριτους φωτό-ρεπόρτερς που στήνουν κυριολεκτικά καρτέρι έξω από το σπίτι της.

Στη συγκεκριμένη δημοσίευση η Blake Lively, έγραψε συγκεκριμένα: «Ακολουθούν φωτογραφίες της εγκυμοσύνης μου στην πραγματική ζωή, οπότε οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για μια φωτογραφία να με αφήσουν ήσυχη. Τρομάζετε εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους άλλους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό. Ευχαριστώ όσους κάνουν unfollow λογαριασμούς που δημοσιεύουν τα πρόσωπα παιδιών, αλλά και τα ΜΜΕ που έχουν στην πολιτική τους να μην προβάλλουν παιδιά».

Όπως ήταν αναμενόμενο το συγκεκριμένο post συγκέντρωσε πάρα πολλά σχόλια, μεταξύ αυτών και το σχόλιο της πολύ καλής φίλης της Blake, Gigi Hadid, η οποία της έραψε συγκεκριμένα «U da best B». Επίσης ανάμεσα στους χρήστες που σχολίασαν κάτω από την δημοσίευση ήταν και ο Robyn Lively, η οποία έγραψε: «Με θυμώνει που πρέπει να μοιράζεσαι τέτοιες ιδιωτικές φωτογραφίες για να προσπαθήσεις να ανακτήσεις το απόρρητό σου… Σε αγαπώ. και ελπίζω αυτές οι τρύπες Α να κάνουν πίσω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση