ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η Χριστίνα Μπόμπα μιλά για πρώτη φορά για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Όσα ξέρουμε απο την προβολή αποσπάσματος της συνέντευξής της.

newsroom must

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» θα είναι απόψε (07/04/21) η Χριστίνα Μπόμπα και όλοι μας περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία όσα έχει μοιραστεί μαζί της.

Μεταξύ άλλων από τα αποσπάσματα καταλαβαίνουμε ότι η ίδια μιλά για την δυσκολία που αντιμετώπισε τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης στην σύλληψη των παιδιών τους αλλά και την απόφαση που πήραν να προχωρήσουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Στο «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή προβλήθηκε ένα απόσπασμα που αφορά χαρακτηριστικά αυτό το γεγονός «Ο Σάκης να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα "δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε και αυτός το άγχος του αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή του λέω: "ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελε να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας. Οπότε μιλούσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε. Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο. Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για καιρό ακόμα αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση