ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η viral χειραψία της Καμίλα

Εμφανίστηκε στο Wimbledon χωρίς τον σύζυγο της βασιλιά Κάρολο.

Μαρία Καραμάνου

Η 75χρονη βασίλισσα Καμίλα εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό φόρεμα κατά τη διάρκεια του Wimbledon στο γήπεδο. Πριν την εμφάνισή της, αντάλλαξε χαιρετισμούς με μερικά από τα κορίτσια που συμμετείχαν στο τουρνουά. Η χειραψία της προσέλκυσε την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους χρήστες να σχολιάζουν ότι δεν μπορεί να κάνει σωστή χειραψία.

Η φωτογραφία από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας στο Instagram και παρουσίαζε την Καμίλα να κάνει μια χαλαρή χειραψία.

Η πριγκίπισσα Άννα της Καμίλα, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ "Queen of the World" του ITV το 2018, αποκάλυψε ότι οι κανόνες έχουν αλλάξει όσον αφορά τη χειραψία με το κοινό. Εξήγησε ότι ποτέ δεν έκαναν χειραψίες, με την αιτία ότι δεν μπορείς να δίνεις το χέρι σε όλους. Εκείνη προσωπικά τήρησε αυτήν την πρακτική, αλλά παρατήρησε ότι άλλοι δεν ακολουθούν αυτόν τον κανόνα. Έτσι, αν και δεν κάνει χειραψία με το κοινό, είναι παρατηρητική και αντιλαμβάνεται τις αλλαγές στις κοινωνικές συμπεριφορές.

Μάλιστα, ένας χρήστης σχολίασε την χειραψία της Καμίλα λέγοντας, «Χαιρετά τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας το δεξί χέρι, αλλά όταν πιάνει τα μαλλιά της χρησιμοποιεί το καθαρό αριστερό. Πολύ έξυπνο».

Κατά την εμφάνισή της στο Wimbledon, η Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, μοιράστηκε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σχετικά με τη δική της εμπειρία στο τένις. Μιλώντας σε νεαρά αγόρια και κορίτσια, αναφέρθηκε στον δύσκολο ρόλο των παικτών και δήλωσε, «Πρέπει να είστε εξαιρετικά ευκίνητοι. Θυμάμαι ότι έπαιζα πριν από 100 χρόνια στο Queen's Club. Ήταν αρκετά προκλητικό».

Πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι παθιασμένοι οπαδοί του τένις και μερικοί από αυτούς έχουν τολμήσει να αγωνιστούν στο γήπεδο. Πρόσφατα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, και ο πρωταθλητής του Wimbledon, Roger Federer, απόλαυσαν ένα φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Νο 3 του All England Lawn Tennis Club.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση