ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Η viral ιστορία ενός transgender ζευγαριού που σταμάτησε την ορμονοθεραπεία για να κάνει παιδί

Βρίσκονταν σε διαδικασία φυλομετάβασης την οποία σταμάτησαν για να γίνουν γονείς.

Ζωή Τουτουντζίδου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η ιστορία ενός transgender ζευγαριού από την Ινδία, οι οποίοι διέκοψαν τις θεραπείες  αλλαγής φύλου σε μία προσπάθεια να αποκτήσουν παιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, η 21χρονη Ziya Paval και ο 23χρονος σύντροφός της Zahad, που ζουν στην Κεράλα,  βρίσκονταν σε διαδικασία φυλομετάβασης την οποία σταμάτησαν για να γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι που πολέμησε σκληρά ενάντια στον ισλαμικό νόμο, καλείται τώρα να δώσει ακόμη έναν αγώνα με σκοπό την ολοκλήρωση της οικογένειας τους. Η Paval και ο Zahad γνωρίστηκαν πριν από 3 χρόνια ενώ είχαν ήδη κόψει κάθε δεσμό με τις οικογένειές τους.

Η Paval έφυγε από το σπίτι της σε νεαρή ηλικία για να μπορεί να σπουδάσει χορό, ένα επάγγελμα που θεωρείται ταμπού στους άνδρες. «Προέρχομαι από μία συντηρητική οικογένεια Μουσουλμάνων που δεν μου επέτρεψαν ποτέ να μάθω κλασικό χορό. Οι γονείς μου ήταν κάθετοι και έφταναν σε σημείο να μου κόβουν τα μαλλιά για να μην μπορώ να χορέψω» λέει η Paval σε δήλωση της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ziya Paval (@paval19)

Ο Zahad από την άλλη προέρχεται από μία Χριστιανική οικογένεια, η οποία αν και στην αρχή δυσκολεύτηκε να δεχτεί την απόφαση του παιδιού τους να αλλάξει φύλο, τελικά αποδέχτηκαν το γεγονός και πλέον είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το εγγόνι τους.

Μετά την ολοκλήρωση της εγκυμοσύνης το ζευγάρι θα συνεχίσεις τις ορμονοθεραπείες, μεγαλώνοντας ως transgender άτομα το παιδάκι τους.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση