ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: bodycon φόρεμα, denim σακάκι και πέδιλα
 

Η Victoria Beckham μάλλον αλλάζει γνώμη για το reunion των Spice Girls

Θα βρεθεί τελικά με τις υπόλοιπες;

newsroom must

Η Mel C είχε ρίξει μια μεγάλη βόμβα σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφερόμενη στο επικείμενο reunion των Spice Girls, οι οποίες γιόρτασαν 25 χρόνια από την κυκλοφορά του άλμπουμ τους ‘Wannabe’, ότι πρόκειται να εμφανιστούν στο Φεστιβάλ του Glanstonbury για να ερμηνεύσουν αγαπημένα κομμάτια.

Με την Victoria Beckam να είναι αμφίβολη, καθώς η ίδια απουσίαζε και το 2019 από την περιοδεία που είχε κάνει το συγκρότημα στην Ιρλανδία, εξαιτίας υποχρεώσεων.

Όμως από την άλλη η Melanie C, αποκάλυψε, «αυτό είναι το όνειρο και θα μας άρεσε να το κάνουμε. Θα μας άρεσε πολύ να το κάνουμε. Και μεταξύ μας ξέρω πως και η κα Beckham θα ήθελε πολύ να εμφανιστεί στο Glastonbury».

Φυσικά σημείωσε ότι ακόμη τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο, αλλά γίνονται συζητήσεις και οι πιθανότητες η Victoria να επιστέψει να είναι αρκετές, με την τραγουδίστρια να συμπληρώνει, «Υπάρχει μεγάλη φημολογία αλλά πάντα συζητάμε να επιστρέφαμε στη σκηνή γιατί τα σόου το 2019 ήταν φανταστικά. Θα μας άρεσε να το ξανακάναμε - αρκεί ο κόσμος να το επιτρέψει».

Ωστόσο, ακόμη αναμένουμε την ξεκάθαρη δήλωση της σχεδιάστριας, η οποία ευχόμαστε να είναι θετική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση