ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Η Vanessa Hudgens γυρίζει ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ στις Φιλιππίνες

Όλες οι λεπτομέρειες

Η Vanessa Hudgens, ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη σειρά «High School Musical» της Disney, πρόκειται να γυρίσει ένα ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ στις Φιλιππίνες, τη χώρα γέννησης της μητέρας της.
 
Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ θα αρχίσουν στο Παλαουάν και τη Μανίλα αυτό τον μήνα με σκηνοθέτη, παραγωγό και εκτελεστικό παραγωγό τον Paul Soriano.

Το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το Variety, θα καταγράφει το πρώτο ταξίδι της Vanessa Hudgens στις Φιλιππίνες, θα προβάλει τις σχέσεις της με τη μητέρα της, Gina, που μετανάστευσε στις ΗΠΑ σε ηλικία 25 ετών, καθώς και την αδερφή της ηθοποιού, Stella και την προσωπική της πορεία στη βιομηχανία του θεάματος.
 
Μαζί με την Vanessa Hudgens ταξιδεύουν στις Φιλιππίνες η μητέρα της, Gina Guangco και η αδερφή της Stella Hudgens.

«Αισθάνομαι ότι η δική μας ιστορία είναι τόσο οικεία σε τόσες πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο» είπε η Vanessa Hudgens σε δήλωσή της για το ντοκιμαντέρ. «Όσα περισσότερα μπορούμε να μοιραστούμε, τόσο περισσότερο μπορούμε να εμψυχώσουμε η μία την άλλη» ανέφερε.

«Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με τη Vanessa για αυτό το κινηματογραφικό πρότζεκτ. Είναι ενθαρρυντικό να σημειωθεί ότι με όλα όσα έχει πετύχει στη ζωή της, θέλει να ανακαλύψει τις ρίζες της στις Φιλιππίνες και να αποτίσει φόρο τιμής στη χώρα της μητέρας της. Ας ελπίσουμε ότι αυτό ανοίγει πόρτες για πολλές ακόμη συνεργασίες που θα ακολουθήσουν» είπε ο Paul Soriano.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση