ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Οι τρυφερές στιγμές της Kim Kardashian με τα παιδιά της

Ό,τι πιο γλυκό και όμορφο μέσα από τις δημοσιεύσεις της τηλεπερσόνας

Η Kim Kardashian είναι κάτι περισσότερο από την απλησίαστη πολλές φορές, εικόνα που παρατηρούμε στις εικόνες, στην τηλεόραση, στις φωτογραφίες της καθώς και στις δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η ίδια μοιράστηκε όμορφες στιγμές με τα παιδιά της κι έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως μέσα σε όλα όσα κάνει και με όλα όσα καταπιάνεται διαρκώς, είναι μια σπουδαία μητέρα κι είναι και ο πρωταρχικός της ρόλος ως άνθρωπος και ως γυναίκα. Πολύ απλά δεν διαφέρει κατά πολύ μια μητέρα που εκτείθεται σε τόση δημοσιότητα από άλλες. 

Δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες με τις μικρές τις κόρες οι οποίες κοιμούνταν μαζί και όταν η ίδια ξύπνησε τις βρήκε τη μία δίπλα στην άλλη στο κρεβάτι της ενώ δεν έχασε την ευκαιρία κι έβγαλε τη λήψη της για να τη μοιραστεί αργότερα με τον κόσμο που την ακολουθεί. 

Παράλληλα, σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, βγήκε με τους γιους της στους οποίους έχει και πολλή αδυναμία ενώ ο φωτογραφικός φακός έκανε πάλι το θαύμα του αφού οι λήψεις είναι μοναδικές και ανεπανάληπτες. 

Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες της Kim Kardashian ως μια αφοσιωμένη μητέρα στα παιδιά της:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση