ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η τελευταία συμβουλή της πριγκίπισσας Diana προς τον γιο της

Όταν μίλησε σε συνέντευξη για το διαζύγιο με τον πρίγκιπα Κάρολο.

newsroom must

Μόλις 2 χρόνια πριν τον τραγικό της θάνατο τον Αύγουστο του 97’, η πριγκίπισσα Diana μίλησε σε στο BBC Panorama, για το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο, με την ίδια την συνέντευξη να συζητείται μέχρι σήμερα, καθώς ο Martin Bashir χρησιμοποίησε αθέμητα μέσα για να την πείσει να του μιλήσει. Ενώ ταυτόχρονα μόλις πριν από λίγες μέρες το BBC έστειλε την συγνώμη του μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media προς την βασιλική οικογένεια για το συγκεκριμένο γεγονός.

Σε αυτή την συνέντευξη, η πριγκίπισσα, είχε μιλήσει για τον γιο της, πρίγκιπα William και την πρώτη του μέρα στο σχολείο, λέγοντας «Πήγα στο σχολείο και είπα στον William ότι αν βρει κάποια να αγαπήσει στη ζωή του, θα πρέπει να την προσέχει πολύ. Και πως αν είναι αρκετά τυχερός ώστε να βρει κάποια που τον αγαπήσει, τότε θα πρέπει να την προστατεύει».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Princess Diana (@dianaforeverremembered)

Με τον πρίγκιπα William, να είναι μόλις 10 χρονών όταν χώρισαν οι γονείς του, ενώ οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν μετά από 4 χρόνια, τότε είχε μερικές ερωτήσεις, σύμφωνα με την πριγκίπισσα, «Ο William με ρώτησε τι συνέβαινε και αν θα μπορούσα να απαντήσω στις ερωτήσεις του, κάτι το οποίο έκανα». Συνεχίζοντας, «Είπε 'Για ποιο λόγο χάλασε ο γάμος σας;'. Και απάντησα 'Λοιπόν, σε αυτόν το γάμο ήμασταν τρεις και η πίεση από τα MME ήταν ένας ακόμα λόγος που έκανε δύσκολο το να είμαστε μαζί οι δυο μας'. Αλλά παρόλο που αγαπούσα τον μπαμπά σου, δεν μπορούσα να ζω κάτω από την ίδια στέγη με αυτόν».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση