ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Το τελευταίο τηλεφώνημα της Diana πριν από τον θάνατο της

Ποιον κάλεσε και τι του είπε για τα παιδιά της ;

newsroom must

Ο δημοσιογράφος Richard Kay και φίλος της πριγκίπισσας Diana Μιλάει στο νέο ντοκιμαντέρ ‘Diana’ για το τελευταίο τηλεφώνημά της στον ίδιο πριν τον θάνατό της στο Παρίσι το 1997.

"Της μίλησα εκείνο το βράδυ, η αστυνομία είπε ότι το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε ήταν σε μένα", αποκαλύπτει ο ίδιος και επισημαίνει πως ποτέ δεν θα ξεχάσει το κυνηγητό από τους paparazzi και τις αμέτρητες συνεντεύξεις που είχε δώσει λόγω της στενής τους σχέσης.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, η Diana ήταν πολύ καλά σε εκείνη τη φάση της ζωής της κι εκείνο που του είχε πει είναι ότι "ήθελε να επιστρέψει και να δει τα αγόρια της", τον πρίγκιπα William που τότε ήταν 15 χρονών και τον Harry που ήταν 12 ετών.

Η Diana ήθελε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και "ήταν απελπισμένη να δοκιμάσει να κάνει μια νέα αρχή κάνοντας κάτι διαφορετικό και εξερευνώντας ένα διαφορετικό είδος βασιλικής ζωής".

Φέτος, η βασιλική οικογένεια θα τιμήσει την ημέρα των γενεθλίων της, την 1η Ιουλίου, με εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν και τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος στο Kensington Palace στο οποίο θα παραβρεθούν τόσο ο πρίγκιπας William όσο και ο Harry.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση