ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

Η συνάντηση του Μαυρίκιου με την Άντρη Αναστασιάδη

H selfie φωτογραφία από την επίσκεψη τους στην προεδρική οικία

newsroom must

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με την αγαπημένη του Ιλάειρα. Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένεια του καθώς και οι νονοί του, ο Πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του Άντρη Αναστασιάδη.
Το ζευγάρι ταξίδεψε πριν λίγες μέρες στην Κύπρο για να διοργανώσει τις ετοιμασίες του γάμου με την μέλλουσα νύφη να επισκέπτεται οίκο νυφικών καθώς έχουν ήδη κλείσει την ημερομηνία του γάμου στις 28 Αυγούστου του 2022, σύμφωνα με δηλώσεις του ζευγαριού στην εκπομπή «Happy Day».

Στο ταξίδι τους αυτό επισκέφτηκαν την οικογένεια και τους νονούς του Μαυρίκιου, με τον ίδιο να ανεβάζει selfie φωτογραφία με την νονά του, Άντρη Αναστασιάδη, γράφοντας πως ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον γάμο.

«Τελευταίος σταθμός πριν την επιστροφή μας στην Αθήνα η προεδρική οικία. Η νονά μου, η εξαιρετική πρώτη κυρία της Κύπρου, μας άνοιξε το σπίτι της για να γνωρίσει την αγαπημένη μου και μας γέμισε με θετική ενέργεια και αγάπη. Ο νονός όπως πάντα στο Προεδρικό Μέγαρο! Δώσαμε όμως ραντεβού στον γάμο!».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση