ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Η συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου στην Ελένη Μενεγάκη

''Όλους αυτούς που προσπάθησαν στο παρελθόν ή τώρα να μου κάνουν κακό εγώ τους κοιτάω στα μάτια''.

newsroom must

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου στο Mega με τη Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Βούρκωσε μιλώντας για την τελευταία της συνεργασία και σχεδόν δάκρυσε μιλώντας για τα όσα έχει ζήσει το τελευταίο διάστημα.

«Δεν νομίζω ότι μέσα στη δουλειά μου μιλώ πολύ για μένα. Θέλω να διασκεδάζω τους ανθρώπους.

Υπάρχουν όμως στιγμές που δεν είναι ίδιες. Φέτος μπορεί να με είδατε θυμωμένη ενώ παλιότερα με βλέπατε… δειλή. Εγώ πάντα κρατάω τα προσχήματα.

Θεωρώ ένα υπέροχο προσόν τον σεβασμό. Θέλω να είμαι εντάξει γιατί όταν δεν είμαι ζορίζομαι ιδιαίτερα. Αυτό μου δίνει μια τεράστια δύναμη.

Όταν είσαι εντάξει και είσαι καθαρός και έχεις πει την αλήθεια, αν προσπαθήσουν να σου κάνουν κάτι, τότε οι άλλοι είναι λάθος. Τότε έχεις τη δύναμη να πεις πράγματα που παλιότερα δεν θα έλεγες και να προχωρήσεις μπροστά με άλλο θάρρος.

Αυτό το θάρρος το έχω κερδίσει μόνη μου. Δεν ήθελα καθόλου να είμαι μετρημένη και αυτή τη στιγμή δεν είμαι μετρημένη» είπε δακρύζοντας.

«Γενικά είμαι στεναχωρημένη. Πρέπει να μιλάμε καθαρά. Κάνουμε μια δουλειά. Ας το συζητήσουμε για να έχουμε πάντα την καρδιά μας καθαρή. Εγώ αυτό που κρατώ είναι ότι όλους αυτούς που προσπάθησαν στο παρελθόν ή τώρα να μου κάνουν κακό εγώ τους κοιτάω στα μάτια. Αυτοί μπορούν;» είπε στην αποσβολωμένη Ελένη Μενεγάκη με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν ξέρω πού να πάω την κουβέντα. Είναι τόσο δυνατή η αλήθεια σου» της είπε η Ελένη.

«Δε νομίζω ότι είδα κάποιον άνθρωπο χαρούμενο γύρω μου το καλοκαίρι. Πρέπει ενωμένοι και καθαροί να προχωρήσουμε μπροστά. Αλλιώς δεν βγαίνει. Οι εγωισμοί και οι εγωπάθειες είναι τόσο πασέ!» είπε σε έντονο τόνο.

«Την έκανα με κόπο και αποφασιστικότητα την προσπάθεια να προχωρήσω μπροστά» είπε.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση