ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η συγκινητική δήλωση του Daniel Craig όταν απέκτησε το δικό του αστέρι στο Hollywood

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό»

newsroom must

Ο Daniel Craig τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ ενόψει της έναρξης προβολής στις ΗΠΑ της νέας ταινίας του franchise του James Bond «No Time To Die».

Ο Daniel Craig, σύμφωνα με το Variety είναι ο τέταρτος ηθοποιός της κινηματογραφικής σειράς που αποκτά αστέρι και όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το αστέρι του θα είναι δίπλα σε εκείνο του Ρότζερ Μουρ.

Σε δήλωσή της η παραγωγός των τελετών στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ,  Anna Martinez ανέφερε: «Ο Daniel Craig είναι πολιτιστικό είδωλο της Βρετανίας, όπως και ο James Bond, ο άνθρωπος που έχει απεικονίσει σε πέντε ταινίες 007. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τοποθετούμε το μωσαϊκό με το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας δίπλα σε εκείνο ενός άλλου διάσημου ηθοποιού που υποδύθηκε επίσης τον πράκτορα 007, τον Roger Moore. Οι θαυμαστές θα ενθουσιαστούν όταν δουν ότι τα αστέρια τους βρίσκονται, όπως αρμόζει στη λεωφόρο 7007 Hollywood ».

Η τελετή για τον ηθοποιό των ταινιών 007 θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου και ο Daniel Craig θα είναι ο 2.704ος που αποκτά αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Με τα αστέρια τιμώνται προσωπικότητες που έχουν συμβάλει σημαντικά στη βιομηχανία ψυχαγωγίας σε οποιονδήποτε από τους έξι τομείς: κινηματογράφο, μουσική, τηλεόραση, ραδιόφωνο, θέατρο- ζωντανή παράσταση και, από φέτος, αθλητική ψυχαγωγία.

Με αφορμή την απόκτηση του δικού του αστεριού στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ στην Καλιφόρνια,Graig δήλωσε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά είναι για μένα απόλυτη τιμή να υπάρχει το όνομά μου στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ» σχολίασε ο 53χρονος σταρ, προσθέτοντας: «Αν η ευτυχία μπορούσε να μετρηθεί από τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας, τότε εγώ, που περιβάλλομαι από όλους αυτούς τους θρύλους, είμαι ένας πάρα, πάρα πολύ ευτυχισμένος άντρας».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση