ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Η σχέση του Πρίγκιπα Κάρολου με τη νταντά των παιδιών του και ο φόβος της Diana

newsroom must

Από την ημέρα θανάτου της Diana, αρκετοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να βρουν την άκρη για το πώς έγινε το δυστύχημα της πριγκίπισσας. Οι θεωρίες που θέλουν τον Κάρολο να είναι μπλεγμένος είναι αρκετές ενώ με το πέρασμα του χρόνου όλο και πιο πολλά στοιχεία προκύπτουν.

Η συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο πρώην αρχηγός της Scotland Yard πυροδότησε εκ νέου τις θεωρίες ότι η πριγκίπισσα Diana δολοφονήθηκε από τον Κάρολο. Αυτό σύμφωνα πάντα με φήμες, έγινε γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος είχε ερωμένη τη νταντά των παιδιών τους, την Tiggy Legge-Bourke.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Riccardo Paolini (@riccardopaolini)

Στη συνέντευξη ο πρώην αρχηγός, αναφέρθηκε σε ένα σημείωμα που φέρεται να έγραψε η Diana καταγράφοντας τους φόβους της ότι ο σύζυγος της ήθελε να τη δολοφονήσει. Το σημείωμα έγραφε: «ο σύζυγός μου σχεδιάζει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου, πρόβλημα στα φρένα και σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι».

Ποια ήταν η Tiggy;

Η Tiggy, ήταν η νταντά του William και του Harry το 1993, αφού είχε χωρίσει ο Κάρολος με τη Diana. Η νταντά είχε πολύ καλή σχέση με τον Κάρολο, ενώ είχε πάει και διακοπές με την βασιλική οικογένεια, δημιουργώντας μία αρκετά στενή σχέση με τα υπόλοιπα μέλη. Τα δύο αδέρφια, William και Harry είχαν πάει στον γάμο της το 1999 ενώ η Tiggy είναι και μία εκ των νονών του μικρού Archie.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TheRoyalEnnui (@theroyalennui)

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Diana ήταν σίγουρη πως ο Κάρολος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση μαζί της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
diana  |  prince  |  charles  |  william  |  harry  |  Tiggy Legge-Bourke

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση