ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Η σχέση και η μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε Βανδή και Μπισμπίκη

Φαίνεται πως έχουν σχέση εδώ και μήνες

newsroom must

Χωρίς να το έχει δηλώσει επίσημα κανένας από τους δύο, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να είναι κάτι περισσότερο από απλοί φίλοι, καθώς ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει αρκετές φορές την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό σε κοινές τους εξόδους.

Πρόσφατα μάλιστα, έκαναν μία κοινή έξοδο σε μεζεδοπωλείο στα Εξάρχεια και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, δεν παρέλειψε να μιλήσει σε πρωινή εκπομπή για το γεγονός. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν γνωρίζαμε καθόλου ότι η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη ήταν στο μαγαζί. Κάθισαν στα έξω τραπέζια τα οποία δεν επικοινωνούν με τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Κι εμείς μετά τους είδαμε, προφανώς ήταν ινκόγκνιτο. Κάθισαν σε μια άκρη γιατί ο ηθοποιός έρχεται τακτικά και έφερε και την Βανδή».

Τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι ολοένα και πληθαίνουν, ωστόσο φρόντισαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, μέχρι να βγει το διαζύγιο της Δέσποινας με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στη τραγουδίστρια και τον γοητευτικό ηθοποιό είναι σχεδόν μια δεκαετία, πιο συγκεκριμένα 9 χρόνια, καθώς εκείνη είναι 52 ετών και ο Μπισμπίκης43 ετών. Το γεγονός όμως δεν φαίνεται να επηρεάζει καθόλου τη σχέση τους και φαίνεται να περνούν όμορφα μαζί.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση