ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Η Stormi πρόκειται να λανσάρει το δικό της brand σύντομα

Αποκάλυψε πρόσφατα η Kylie Jenner

newsroom must

Μέσα από τα ντοκιμαντέρ της Kylie στο YouTube, έχουμε μάθει πολλά για τη διάσημη μαμά και φαινόμενο του Instagram, αλλά και γενικότερα για την οικογένειά της. Στο δεύτερο από τα τρία μέρη του ντοκιμαντέρ αυτού λοιπόν, η Kylie ανάφερε ότι όλα αυτά τα χρόνiα, φέρνει την 3χρονη κόρη της Stormi στο γραφείο, ενώ ανάφερε πως η μικρή «έχει το δικό της γραφείο».

Η 23χρονη επιχειρηματίας, λέει ότι θέλει να περιβάλλει την κόρη της με «ισχυρές γυναίκες» στη ζωή της. «Η Stormi έχει πολλές δυνατές γυναίκες που μπορεί να θαυμάζει». Ωστόσο, η είδηση που μας ξάφνιασε ήταν όταν η Kylie ανάφερε pvw η Stormi πρόκειται να λανσάρει ένα μικρό μυστικό brand σύντομα, στο οποίο εργάζονται εδώ και καιρό.

Επιπρόσθετα, η reality star είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι η αυτοκρατορία ομορφιάς της Kylie Cosmetics είναι της Stormi, εάν αυτή το θελήσει φυσικά.

«Η Stormi είναι η κληρονομιά μου. Την μεγαλώνω για να είναι έξυπνη, ευγενική και φιλόδοξη. Ίσως θα αναλάβει την Kylie Cosmetics μια μέρα; Μόνο αν το θέλει», είπε η Jenner , προσθέτοντας, «Το να γίνω μαμά ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή για μένα. Προσπαθώ να είμαι το καλύτερο άτομο που θα μπορούσα να είμαι» είπε τελικά η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kylie  |  Stormi  |  news  |  brand

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση