ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η σπάνια φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με μαγιό πριν από 80 χρόνια

Το παράσημο που είχε λάβει πρώτη από κάθε κορασίδα στην Κοινοπολιτεία.

newsroom must

Η βασίλισσα Ελισάβετ ανέσυρε από τη μνήμη της σε τηλεδιάσκεψη με τη βασιλική εταιρεία διάσωσης, έναν οργανισμό που προσφέρει εκπαίδευση για την προστασία και την πρόληψη πνιγμών στο νερό, την εποχή που ως κοριτσάκι ακόμη περνούσε κι εκείνη από τη συγκεκριμένη εκπαίδευση.

Μετά την αναφορά της στην συγκεκριμένη εμπειρία της, μια σπάνια φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με μαγιό και παράσημο στο στήθος κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας.

Στην εν λόγω εικόνα η Ελισάβετ είναι μόλις 14 ετών και έχει λάβει το παράσημο πρώτη από κάθε κορασίδα στην Κοινοπολιτεία,  αφότου ολοκλήρωσε την εκπαίδευση σε λέσχη του Λονδίνου όπου εκείνη και η αδελφή της, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, έκαναν μαθήματα κολύμβησης.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως ήμουν η πρώτη. Απλώς, το έκανα, και έπρεπε να εργαστώ πολύ σκληρά γι’ αυτό. Ήταν ένα υπέροχο επίτευγμα και ήμουν πολύ περήφανη που φορούσα παράσημο στο μαγιό. Σκεφτόμουν πως ήταν κάτι πολύ μεγάλο», εξομολογήθηκε σχετικά η βασίλισσα.

Η φωτογραφία της λοιπόν, με το παράσημο στο ύψος της καρδιάς, πάνω από το μαγιό της, αναρτήθηκε στη συνέχεια στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.

«Πριν από 80 χρόνια, ως πριγκίπισσα, η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε το πρώτο νεαρό άτομο στην Κοινοπολιτεία που λάμβανε το βραβείο νέων για τη διάσωση από πνιγμό. Αυτό βοήθησε στην εγκαθίδρυση μαθημάτων διάσωσης και ανάνηψης σε αυτό το δίκτυο των εθνών».

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση