ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη 24 χρόνια μετά τον θάνατό της

Ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της αγαπημένης μας Αλίκης

Αλίκη Βουγιουκλάκη, ένα όνομα, μια ιστορία και μια τεράστια κληρονομιά που άφησε πίσω της. Η «εθνική σταρ» συμπληρώνει σήμερα 24 χρόνια από τον θάνατό της το 1996 όπου έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

24 χρόνια μετά παραμένει ακόμα χαραγμένης στις μνήμες μας. Και ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει στοίχους από μεγάλες της επιτυχίες, και ποιος δεν έχει γελάσει και κλάψει μαζί με της ταινίες της;

Σήμερα ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της αγαπημένης μας Αλίκης στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πάντα με το δικό της style ποζάρει φορώντας ένα oversized ροζ πουκάμισο και ολόσωμη μαύρη φόρμα με ροζ λεπτομέρειες χωρίς παπούτσια στο Θεολόγο.

Εκεί μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ αγόρασαν ένα οικόπεδο και έχτισαν το εξοχικό τους. Ο δημοσιογράφος έγραψε στην ανάρτησή του
«Εκεί θα περάσει τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής της και στην συνέχεια μετά το διαζύγιο τους, αποτελώντας το ησυχαστήριο και τον επίγειο παράδεισο της. Με παρέα την οικογένεια της και καλούς φίλους θα ζήσει μυθικά γλέντια, στον γραφικό κολπίσκο κάτω από το σπίτι "το λιμανάκι" της θα κολυμπήσει ατέλειωτες ώρες και θα φωτογραφηθεί για αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών με εκπληκτικά μαγιό, παρεό και καπέλα που θα φέρει από τα "Χάροντς" στα ταξίδια της στο Λονδίνο. Με την χαρά και τον ενθουσιασμό της πρώτης νιότης της, ανεβαίνει συχνά με τις φίλες της στα κεραμίδια για να δει την ανατολή μέχρι να χαράξει και για να γίνει όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο ουρανός σαν νερωμένο ουζάκι».

«Την τελευταία ανακαίνιση του εξοχικού λίγους μήνες πριν την εκδήλωση της ασθένειας δεν θα προλάβει να την χαρεί και μέσα από το νοσοκομείο θα εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να γίνει σύντομα καλά για να ταξιδέψει στον αγαπημένο της προορισμό. Ένα όνειρο που δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί και μόνο όμως η αναφορά του συγκεκριμένου τόπου θα παραπέμπει κάθε φορά στο όνομα της καθώς η ίδια τον σφράγισε κυριολεκτικά με την παρουσία της. Το μοναδικό αυτό πλάσμα που αγαπήθηκε και λατρεύτηκε όσο κανένα στα ελληνικά θεατρικά και κιν/φικά χρονικά, καλοκαίρι γεννήθηκε, το καλοκαίρι εξέπεμπε μέσα από την δροσιά και την λαμπερή της αύρα και καλοκαίρι "έφυγε" σαν σήμερα πριν είκοσι τέσσερα χρόνια»

 
 
 
View this post on Instagram

Η Αλίκη απολαμβάνει τις διακοπές της καλοκαίρι του '89 στον αγαπημένο της Θεολόγο πριν ξεκινήσει τις εντατικές πρόβες για το ανέβασμα της "Shirley Valentine", ενός συγκλονιστικού μονολόγου όπου θα καθηλώσει κοινό και κριτικούς με την ερμηνεία της. Τον Θεολόγο θα τον λατρέψει από την πρώτη στιγμή όταν το '68 στα χρόνια του έγγαμου βίου με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ κάποιες σκηνές της ταινίας "Η αγάπη μας" θα γυριστούν στην συγκεκριμένη περιοχή. Μαγεμένοι και οι δύο από τις ομορφιές του τόπου και με παρότρυνση του φίλου και συναδέλφου τους Πέτρου Λοχαϊτη που διατηρεί σπίτι στην περιοχή, αποφασίζουν να αγοράσουν ένα οικόπεδο και στην συνέχεια χτίζουν μια υπέροχη κατοικία πάνω από την θάλασσα. Εκεί θα περάσει τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής της και στην συνέχεια μετά το διαζύγιο τους, αποτελώντας το ησυχαστήριο και τον επίγειο παράδεισο της. Με παρέα την οικογένεια της και καλούς φίλους θα ζήσει μυθικά γλέντια, στον γραφικό κολπίσκο κάτω από το σπίτι "το λιμανάκι" της θα κολυμπήσει ατέλειωτες ώρες και θα φωτογραφηθεί για αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών με εκπληκτικά μαγιό, παρεό και καπέλα που θα φέρει από τα "Χάροντς" στα ταξίδια της στο Λονδίνο. Με την χαρά και τον ενθουσιασμό της πρώτης νιότης της, ανεβαίνει συχνά με τις φίλες της στα κεραμίδια για να δει την ανατολή μέχρι να χαράξει και για να γίνει όπως χαρακτηριστικα έλεγε ο ουρανός σαν νερωμένο ουζάκι.Την τελευταία ανακαίνιση του εξοχικού λίγους μήνες πριν την εκδήλωση της ασθένειας δεν θα προλάβει να την χαρεί και μέσα από το νοσοκομείο θα εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να γίνει σύντομα καλά για να ταξιδέψει στον αγαπημένο της προορισμό. Ένα όνειρο που δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί και μόνο όμως η αναφορά του συγκεκριμένου τόπου θα παραπέμπει κάθε φορά στο όνομα της καθώς η ίδια τον σφράγισε κυριολεκτικά με την παρουσία της.Το μοναδικό αυτό πλάσμα που αγαπήθηκε και λατρεύτηκε όσο κανένα στα ελληνικά θεατρικά και κιν/φικά χρονικά, καλοκαίρι γεννήθηκε, το καλοκαίρι εξέπεμπε μέσα από την δροσιά και την λαμπερή της αύρα και καλοκαίρι "έφυγε" σαν σήμερα πριν είκοσι τέσσερα χρόνια.#arisloupasis#alikivougiouklaki#greekactors#greekactress#greekcinema#greektheater#vintagemovies#vintagegreece#greeklegends#oldactors

A post shared by Aris Loupasis (@arisloupasis) on

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση