ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Η Σοφία Χαρμαντά αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Gerard Butler

«Ήταν σαν παραμύθι, γνωριστήκαμε σε ένα after party στα Όσκαρ. Υπήρχε αυτή η έλξη» δήλωσε στο «Πρωινό»

newsroom must

Η Σοφία Χαρμαντά καλεσμένη στο «Πρωινό» αποκάλυψε αρκετά για τη ζωή της, τον χωρισμό της με τον Gerard Butler και το νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Το εντυπωσιακό μοντέλο μένει μόνιμα στην Αμερική, όπου ασχολείται με το μόντελινγκ και δεν είναι λίγοι αυτοί που την αποκαλούν Ελληνίδα Cindy Crawford. 

«Μένω Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τώρα μένω στο Λονδίνο. Πιο πολύ είμαι φωτομοντέλο. Κάνω και δουλειές στην Ελλάδα, αλλά πιο πολύ έξω. Για ένα μοντέλο δεν είναι στάνταρ το εισόδημα.

Ένα εκατομμύριο βγάζουν μόνο τα πολύ γνωστά μοντέλα, που δεν είναι απλά μοντέλα, είναι celebirties, όπως η Gigi Hadid».Η σχέση της με τον Gerard Butler
«Με τον Gerard χωρίσαμε. Ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Στην αρχή ήταν σαν παραμύθι, γνωριστήκαμε σε ένα after party στα Όσκαρ. Υπήρχε αυτή η έλξη, είχαμε κοινούς φίλους και έτσι γνωριστήκαμε, μέναμε μαζί. Είχα το δικό μου διαμέρισμα, αλλά μέναμε και μαζί. Δεν διαφέρει σε κάτι, πίσω από τις κάμερες είναι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος και είχαμε μια νορμάλ σχέση. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι πολύ απλός, δεν κάνει σταριλίκια. Δεν με φόβισε κάτι. Χωρίσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε μια σχέση από απόσταση. Έχουμε ακόμη επικοινωνία, αλλά δεν γινόταν να μείνουμε μαζί. Τον αγαπάω πολύ ως άνθρωπο. Θέλω να είναι καλά. Έχω να πάω στην Αμερική δύο χρόνια τώρα. Χωρίσαμε από το τηλέφωνο.

Υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου αλλά είναι πολύ fresh ακόμη. Δεν είναι Έλληνας», είπε η Σοφία Χαρμαντά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση