ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Οι φήμες για το νέο σύντροφο της Sofia Richie και η αποτοξίνωση του Scott

Υπήρξαν φήμες ότι η Sofia έβγαινε με κάποιον άλλο κατά την διάρκεια που ο Scott βρισκόταν στη κλινική αποκατάστασης

Ριάνα Στυλιανού

Στις αρχές Μαΐου, ο Scott Disick ή Lord Disick στον χώρο των media, μπήκε σε μια κλινική αποκατάστασης (rehab) για να επεξεργαστεί και να αντιμετωπίσει τα «τραύματα του παρελθόντος» που προήλθαν από το θάνατο της μητέρας του, τον Οκτώβριο του 2013 όπως επίσης και τον θάνατο του πατέρα του που ακολούθησε τρεις μήνες αργότερα. 

Μετά από μια εβδομάδα εγκατάστασης του στο κέντρο του Colorado, o Scott έβαλε τέλος στην διαμονή του για τον λόγω του ότι φωτογραφίες του διέρρευσαν στο διαδίκτυο κατά την διάρκεια της διαμονής του. Εφόσον δεν του άρεσε καθόλου η εισβολή στην προσωπική του ζωή, επέστρεψε αμέσως στο Los Angeles, αναζητώντας ακόμη την παροχή βοήθειας που χρειαζόταν για τα θέματα που αντιμετώπιζε για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια.  

Σύμφωνα με ένα άρθρο του People, ο Scott είναι πολύ επικεντρωμένος στο να βελτιωθεί.  «Αφού επέστρεψε στο Los Angeles, ο Scott συνέχισε να λαμβάνει θεραπεία. Παίρνει βοήθεια για τα συναισθηματικά του ζητήματα.»  

Καθώς ο Scott αναζητούσε τη θεραπεία, η Sofia Richie περνούσε περισσότερο χρόνο με τους φίλους της. Λέγετε πως η Sofia περνούσε τον ελεύθερο της χρόνο σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στο Malibu με μια φίλη και έναν φίλο της. Οι φήμες ήθελαν την νεαρή Richie να βρίσκεται σε σχέση με τον άγνωστο άντρα -που τελευταίως περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί- και πως τερμάτισε την σχέση της με τον Scott. 

Αλλά στις 15 Μαΐου το αμερικάνικο κανάλι, Ε! επιβεβαίωσε ότι αυτή και ο Scott είναι ακόμα μαζί. Και σύμφωνα με την πηγή του People, η Sofia, η οποία ήταν εκείνη που ενθάρρυνε τον σύντροφό της να εισέλθει στο rehab, εξακολουθεί να βρίσκεται διπλά του αυτές τις δύσκολες στιγμές. «Καταλαβαίνει ότι ο Scott βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Είναι πολύ περήφανη που έχει δεσμευτεί να ασχοληθεί με τα ζητήματά του», αναφέρθηκε σε μια πηγή. Ας ελπίσουμε λοιπόν, πως αυτός ο νέος τρόπος κατ’ οίκον θεραπείας θα λειτουργεί καλύτερα από τον προηγούμενο. 

  

  

  

  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Sofia Richie  |  Scott Disick  |  celeb  |  reham  |  rumours

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X