ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Η σκηνή στο Crown που ήταν ιδέα της Helena Bonham Carter

«Πριν από το γάμο υπάρχουν μεγάλα προβλήματα»

newsroom must

H Helena Bonham Carter είναι μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και περιμένουμε με ανυπομονησία την νέα σεζόν του The Crown για να την απολαύσουμε στον ρόλο της ως πριγκίπισσα Margaret.

Λίγο πριν την έναρξη της 4η σεζόν λοιπόν η Helena αποκαλύπτει ότι μια συγκεκριμένη σκηνή ήταν δική της ιδέα. Όπως γνωρίζετε στην συνέχεια της ιστορίας μας προστίθενται οι πριγκίπισσα Diana την οποία θα υποδύεται η Emma Corrin και Margaret Thatcher που θα ενσαρκώσει η Gillian Anderson. Εξάλλου ο γάμος της Diana και του Κάρολου είναι σε όλα τα teaser.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε η Helena είπε πως ήταν δική της ιδέα ο τρόπος με τον οποίο ο χαρακτήρας της θα αντιδρούσε στο γάμο της Diana

«Πριν από το γάμο υπάρχουν μεγάλα προβλήματα» τονίζει παρόλο που η σειρά η οικογένεια ενθαρρύνει τον γάμο. «Θα μου άρεσε να πιστώσω σε μένα μια ιδέα. Είπα, 'Περιμένετε, δεν είμαι πραγματικά μέρος αυτού'. Όλοι με κοίταξαν - ίσως αυτό να το φαντάστηκα, αλλά είπα: "Λοιπόν, δεν θα ενθαρρύνω την παρέμβαση σε έναν γάμο όταν - πίσω στην πρώτη σεζόν που ήμουν η Vanessa Kirby - όλη μου η ζωή καταστράφηκε από την αδερφή μου παρεμβαίνοντας στο γάμο μου'.»

Συνέχισε εξηγώντας ότι ο χαρακτήρας της βλέπει την Diana με συμπόνια «Είδε τον Τύπο να επιλέγει την Diana όπως ήταν εκείνη και ως ένα πρότυπο μόδας. Ήξερε όμως ότι αυτό θα ήταν ένας μήνας του μέλιτος - ο Τύπος γυρίζει γρήγορα. Είναι ένα περίπλοκο πράγμα, ο γάμος με τη βασιλική οικογένεια. Δεν είναι μόνο συναίσθημα... είναι δουλειά και υπάρχει καθήκον. Νομίζω ότι μπορεί να δει ότι η Diana είναι πολύ νέα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση