ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η σημασία πίσω από το δαχτυλίδι της Brigitte Macron

Ανήκε στην αδελφή της που έχασε σε τροχαίο.

newsroom must

Σε φεστιβάλ Γαλλικού κινηματογράφου, βρέθηκε η Πρώτη Κυρία Brigitte Macron τις προηγούμενες ημέρες, με τα φλας να αστράφτουν στο πρόσωπό της, και πολύ κόσμο να παρατηρεί τα δύο δαχτυλίδια που φορούσε, με το ένα να κουβαλά ιδιαίτερη αξία για την ίδια καθώς αφορά την αδελφή της.

Η ίδια, βρέθηκε στο 14ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου “Angouleme”, ντυμένη με απλό σύνοδο, έχοντας στο δάκτυλό της, φορεμένα δύο διαμαντένια δαχτυλίδια. Εκτός από αυτό του γάμου της με τον Emmanuel Macron, είχε πάνω της ένα ακόμη, με ιδιαίτερη σημασία.

Καθώς όπως σημειώνουν τα περιοδικά στην Γαλλία, η Πρώτη Κυρία φορά πάντα τη βέρα της και το δαχτυλίδι της μεγαλύτερής της αδελφής που σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 27 ετών όταν η Brigitte ήταν μόλις 8 ετών. Με το χαμό της να σημαδεύει ολόκληρη την οικογένεια, με την ίδια να το φορά καθημερινά, κρατώντας την ζωντανή στην μνήμη της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@mpguru)

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η αδελφή της, πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ ήταν έγκυος το δεύτερο παιδί της, μαζί με τον σύζυγό της Paul, με το συμβάν να οφείλεται σε οδηγό ενός ολλανδικού ημιρυμουλκούμενου οχήματος που βρέθηκε σε λάθος κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω ένα 6χρονο τότε παιδί την Natalie.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brigitte Macron (@brigittemacronfanpage)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση