ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Η Selena Gomez προσφέρει βοήθεια σε θέματα ψυχικής υγείας

Mέσω της πλατφόρμας WonderMind

Η Selena Gomez μαθαίνει από τις δικές της εμπειρίες και βοηθά άλλους.  
Η τραγουδίστρια μαζί με τη μητέρα της και τη συνιδρύτρια του Newsette, Daniela Pirson μίλησαν για την διαδικτυακή τους πλατφόρμα ψυχικής υγείας WonderMind σε συνέντευξή στο «Good Morning America» . 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

«Η Wondermind δεν είναι μόνο για άτομα που έχουν διαγνωσμένη ψυχική ασθένεια - είναι για όποιον έχει συναισθήματα» είπε σύμφωνα με το Απε-Μπε «Είναι για όποιον αισθάνεται κάποιες φορές λυπημένος, μόνος, φοβισμένος, ανήσυχος και πραγματικά δεν χαρακτηρίζουμε κανέναν» υπογράμμισε.
Η πλατφόρμα προσφέρει πόρους, εργαλεία, ασκήσεις και πολλά άλλα για να βοηθήσει τους συνδρομητές να βελτιώσουν την ψυχική τους υγεία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

«Υπάρχουν μέρη, στα οποία οι άνθρωποι πηγαίνουν όταν χρειάζονται βοήθεια και δυστυχώς  κοστίζουν παράλογα χρηματικά ποσά» εξήγησε η Gomez  «Αλλά όπως και με το Planned Parenthood, υπάρχει ένα μέρος για τις γυναίκες, στο οποίο αισθάνονται εντάξει και νιώθουν ότι τις καταλαβαίνουν. Και είναι αυτό που θέλω. Νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό» ανέφερε η τραγουδίστρια σημειώνοντας ότι πραγματικά επιθυμεί οι άνθρωποι να γίνονται κατανοητοί, να τους βλέπουν και να τους ακούν.

Η Pirson διευκρίνισε επίσης ότι, αν και το WonderMind προσφέρει χρήσιμη βοήθεια, «δεν αντικαθιστά έναν θεραπευτή».
Η Gomez μιλά εδώ και καιρό ανοιχτά για τους αγώνες της για την ψυχική της υγεία και το 2020 αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.Εξήγησε ακόμη το ότι έμαθε για τη δική της διάγνωση ψυχικής υγείας είχε σημαντικό και θετικό αντίκτυπο.

«Μόλις το ανακάλυψα, ήταν πραγματικά απελευθερωτικό να έχω τις πληροφορίες, να ξέρω τι συμβαίνει. Δεν με τρόμαξε» είπε.
«Άρχισα να έχω σχέση με τον εαυτό μου και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο μέρος. Ίσως ήμουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η μαμά μου ξέρει. Και ήταν πραγματικά υπέροχο, αλλά είναι δουλειά και την κάνεις κάθε μέρα» είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση