ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Η Σάσα Σταμάτη διέκοψε παράσταση συνοδευόμενη από υποστηρικτική ομάδα

Εισέβαλε στο χώρο του θεάτρου σε παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου

Ζωή Τουτουντζίδου

Σάλο προκάλεσε η είσοδος ομάδας με επικεφαλής την Σάσα Σταμάτη σε παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου. Σύμφωνα με βίντεο που ανάρτηθηκε από θεατές στο twitter η Σταμάτη εισέβαλε στο χώρο του θεάτρου και διέκοψε την παράσταση. Πιθανός σκοπός της πράξης της αυτή ήταν ο σχολιασμός αυτής και άλλων ατόμων στο θεατρικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κωμικός κράτησε ψύχραιμη στάση, ζητώντας της επανειλημμένα να αποχωρήσει για να μπορέσει να συνεχίσει το πρόγραμμά του, λέγοντας «θα βγουν έξω οι άνθρωποι αφού δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Θα φύγουν, σας παρακαλώ».

Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο twitter έγραψε σχετικά «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια»

Θέση πήρε και ο Γιάννη Οικονόμου αντιπρόσωπος της κυβερνήσεως υπέρ του κωμικού, γράφοντας χαρακτηριστικά «Η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, πρωτίστως της σάτιρας, όσο αιχμηρή και αν είναι. Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσο μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση