ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Η Sarah Ferguson προσφέρθηκε να βοηθήσει την παραγωγή του 'The Crown'

Με τους συντελεστές να αρνούνται ευγενικά.

newsroom must

Η βασιλική οικογένεια δεν θέλει να μιλάει δημοσίως για τη σειρά The Crown αφού δεν θέλει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει πολλές από τις ιστορίες που έχει αναδείξει η σειρά και δεν ήταν γνωστές στο κοινό.

Η Sarah Ferguson, όμως, όχι μόνο μίλησε σε συνέντευξή της στο Town&Country για τη δημοφιλή σειρά του Netflix που αφορά στην βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή είχε προσφερθεί να βοηθήσει στην παραγωγή.

Η δούκισσα του York είχε επικοινωνήσει με τον παραγωγό Andy Harries προκειμένου να βοηθήσει την ηθοποιό Jessica Aquilina που την υποδύεται: "Του είπα, γιατί να μην μπορώ να βοηθήσω τον χαρακτήρα μου;" αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Στον τέταρτο κύκλο του The Crown, η Ferguson εμφανίζεται ελάχιστα στη σειρά με την πλοκή να δείχνει τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Andrew αλλά και τον γάμο της: "Μου αρέσει που έβαλαν τον γάμο μου. Πιστεύω ότι το γύρισαν πολύ όμορφα" είπε sto UsWeeekly αν και στον τελευταίο κύκλο δεν εμφανίζεται σχεδόν καθόλου: "Που είναι η Fergie" αναρωτήθηκε αστειευόμενη.

Η δούκισσα του York δεν είναι, άλλωστε, απλά η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Andrew και μητέρα της πριγκίπισσας Ευγενίας και Βεατρίκης. Η δούκισσα του York υπήρξε και μία από τις πιο στενές φίλες της πριγκίπισσας Diana, η ιστορία της οποίας έχει κεντρικό ρόλο στη σεζόν 5 του Crown, όσο η σειρά εστιάζει στον γάμο της με τον Κάρολο αλλά και το φιλανθρωπικό της έργο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
crown  |  the crown  |  royals  |  βοήθεια  |  Παλάτι  |  cast

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση