ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sweatshirt με κολάν και ankle boots
 

Η Reese Witherspoon στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την απόρριψη

Μπορεί οι περισσότεροι σταρς να προβάλλουν στα social media την λαμπερή καθημερινότητά τους, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που χρησιμοποιούν την επωνυμία τους και για να στείλουν ηχηρά μηνύματα. 

Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Reese Witherspoon που δημοσίευσε ένα απόφθεγμα που έγραφε πως ''η απόρριψη είναι απλώς μια αλλαγή κατεύθυνσης''. Την εικόνα συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο περιέγραψε την άσχημη εμπειρία της αλλά και το κλάμα που έκανε όταν την απέρριψαν για έναν ρόλο.

"Όταν πρωτοξεκίνησα να δουλεύω ως ηθοποιός, πήγα σε μια οντισιόν για έναν ρόλο που ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε", έγραψε. "Ήταν μια υπέροχη ταινία, με έναν πολύ γνωστό αστέρα του κινηματογράφου στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με κάλεσαν πίσω τρεις φορές, έκανα ένα δοκιμαστικό, και μια μέρα με κάλεσε ο ατζέντης μου και μου είπε 'Δεν πήρες τον ρόλο, ο πρωταγωνιστής προτίμησε να δουλέψει με την άλλη ηθοποιό'".

"Να ξέρατε πόσο έκλαψα. Άσχημα δάκρυα. Για τρεις ολόκληρες μέρες. Αλλά συνήλθα. Και πήρα μια άλλη δουλειά. Δεν ήταν η ίδια και δεν είδα ποτέ εκείνη την ταινία, αλλά έμαθα πάρα πολλά από αυτήν την εμπειρία", συνέχισε.

"Αυτό που δεν ήξερα τότε ήταν ότι η απόρριψη σου διδάσκει υπομονή και το πώς να γίνεσαι σκληρός. Κι επίσης μαθαίνεις ότι δεν είναι κάθε μονοπάτι σωστό για εσένα", συνέχισε η Witherspoon. "Η φίλη μου @kerrywashington πάντα λέει ότι 'η απόρριψη είναι η προστασία του Θεού'. Βρίσκεσαι στο μονοπάτι που έχει φτιαχτεί για εσένα. Μερικές φορές το σύμπαν σε προστατεύει από μια κακή δουλειά ή μια τοξική σχέση. Οπότε να θυμάστε την επόμενη φορά που αποτυγχάνετε σε κάτι ή που κάποιος σας αφήνει πληγωμένους... Αφήστε τον εαυτό σας να λυπηθεί, πενθήστε για όσα δεν έγιναν για λίγο, αλλά συνεχίστε".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση