ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η Ραμόνα Φίλιπ μάς αφήνει να δούμε την αλήθεια πίσω από τις τέλειες φωτογραφίσεις της

Τα backstage στιγμιότυπα της σχεδιάστριας μόδας είναι ό,τι πιο φαν θα δεις σήμερα

Δέσποινα Άσπρου

Πόσες φορές έχει τύχει να χαζεύεις τον προσωπικό λογαριασμό της Ραμόνας Φίλιπ στο Instagram και να αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό της για να έχει τόσο τέλειες λήψεις; Πάμε στοίχημα πολλές!

Η ίδια μέσα από μερικές δημοσιεύσεις στα instastories της μάς αποκάλυψε το μυστικό της και μάς άφησε να δούμε την αλήθεια πίσω από τις απίστευτα όμορφες φωτογραφίες που δημοσιεύει. Ποιο είναι αυτό; Η υπομονή και φυσικά, οι υπέροχές της πόζες!

Διαβάστε επίσης: Ραμόνα Φίλιπ: «Τρυπώσαμε» στο εξοχικό της στον Πρωταρά και ενθουσιαστήκαμε

Αναλυτικότερα, η σχεδιάστρια μόδας που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο εξοχικό της στον Πρωταρά μάς έδειξε μέσα από μερικά μίνι βίντεο την προσπάθειά της να εξηγήσει στον σύζυγό της, Χριστόφορο Τορναρίτη, πώς να βγάλει σωστά μια εικόνα.

Κατά την διάρκεια των στιγμιοτύπων την βλέπουμε αρχικά να δείχνει στον σύζυγό της πώς να βγάλει την φωτογραφία, έπειτα την παρακολουθούμε να μετακινεί ένα κρεβατάκι και να σημειώνει με χιούμορ πως η προσπάθεία του Τορναρίτη δεν αποδίδει αφού ο ΄ήλιος έχει φύγει και στην συνέχεια, να αναφέρει με χιούμορ και πάλι πως ο σύζυγός της μπορεί να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δεν την ακούει! Αν και δεν μάς έδειξε ακόμη το τελικό αποτέλεσμα, πάμε στοίχημα πως όπως πάντα, έτσι και αυτή την φορά θα είναι εντυπωσιακό.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση