ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Tom Hanks μετά την περιπέτεια υγείας του

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Μπορεί ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson, να νόσησαν από τον κορωνοϊό, ωστόσο σήμερα, οι δυό τους έχουν ξεπεράσει την ασθένεια και συνεχίζουν κανονικά την ζωή τους... εν μέσω καραντίνας.

Λίγο μετά από την περιπέτεια υγείας του, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο show "Saturday Night Live" και ξεκίνησε τον λόγο του, λέγοντας: «Είναι περίεργοι καιροί για να προσπαθείς να κάνεις χιούμορ, αλλά το να κάνεις χιούμορ στο Saturday Night Live είναι κάτι το διαφορετικό. Οπότε είπα: Τι στην ευχή... Γιατί έβαλαν εμένα να κάνω τον οικοδεσπότη; Πρώτον, είμαι ο celebrity που έψαχναν μέσα σε ορυχείο για τον κορωνοϊό και από τότε που διαγνώστηκα με τον ιό, έγινα περισσότερο από ποτέ σαν τον μπαμπά της Αμερικής. Εξάλλου, κανείς δεν θα αισθανόταν άνετα να είναι δίπλα μου από την στιγμή που είχα τον ιό. Είναι περίεργο να κάνω την εκπομπή από το σπίτι μου».

Βλέποντας το βίντεο - παραδεχόμαστε πως αγαπήσαμε τον Tom Hanks ακόμη περισσότερο! Δείτε το και εσείς στην συνέχεια και διαπιστώστε πως ο Tom εκτός από ταλαντούχος, έχει και χιούμορ!

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση