ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η πρώτη λέξη του Archie και η συγκίνηση των Meghan και Harry

Μετά το ''μαμά'' και ''μπαμπά'', φώναξε ''γιαγιά Diana''.

newsroom must

Ο πρίγκιπας Harry στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ  "The Me You Can't See" που συμμετέχει, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια ήταν η πρώτη λεξούλα που είπε ο μικρός Archie μετά από τις βασικές που είναι ''μαμά'' - ''μπαμπά''.

Μία λοιπόν, από τις πρώτες λέξεις του μικρού δίχρονου γιου των Meghan και Harry, όπως εξομολογείται ο ίδιος ο Δούκας, ήταν η ''Γιαγιά Diana'', με εκείνος να ξεσπά σε κλάματα θυμίζοντας του την αδικοχαμένη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε συγκινημένος πως: «Έχω μία φωτογραφία της μητέρας μου στο δωμάτιό του. Ανάμεσα στις πρώτες του λέξεις ήταν και το “γιαγιά Diana”. Μετά το “μαμά” και “μπαμπά” είπε “γιαγιά Diana”. Ήταν το πιο γλυκό πράγμα, αλλά παράλληλα με στεναχώρησε πάρα πολύ, γιατί θα έπρεπε να είναι εδώ». 

Αναφορικά με την πριγκίπισσα του λαού, όπως την αποκαλούσαν, είχε πει: «Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ. Να γνώριζε την Meghan και να ήταν κοντά στον Archie. Είμαι πολύ θυμωμένος με ό,τι της συνέβη και το γεγονός ότι δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη».

Να θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξη του έριξε τα πυρά του για ακόμη μία φορά στο Παλάτι, δημιουργώντας μεγάλη ταραχή και στεναχώρια στην γιαγιά του Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα είπε, πως επειδή ο πατέρας του μεγάλωσε με αυτό τον άσχημο τρόπο μέσα στην πίεση από τη βασίλισσα και τον Φίλιππο, έτσι και αυτός ακολούθησε τον λάθος δρόμο ανατροφής διαιωνίζοντας το κακό, γεγονός που δεν άντεξε ο ίδιος σε σχέση με τον William, έτσι και ο πρώτος αντέδρασε φεύγοντας μακριά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
meghan  |  harry  |  archie  |  λέξη  |  diana  |  γιαγιά

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση