ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η πρώτη φωτογραφία της Αργυρώς Ροτσίδου στο νοσοκομείο στη Γερμανία που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Το συγκινητικό μήνημα της.

newsroom must

Toν δικό της προσωπικό Γολγοθά βιώνει η Αργυρώ Ροτσίδου, σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου, καθώς αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τις τελευταίες εβδομάδες λοιπόν, βρίσκεται στην Γερμανία και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο, δίνοντας το δικό της ηχηρό μήνυμα για όλο αυτό που αντιμετωπίζει τον τελευταιο καιρό.

Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: 

«Ένας μήνας τώρα με μια βαλίτσα και τα απολύτως απαραίτητα ξεκίνησα για τη Γερμανία. Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στην κλινική, γεμάτη άγχος και αγωνία αλλά και μια υπέροχη διαδρομή. Στην κλινική προσπάθησα να κάνω γνωριμίες, καθόμουν έξω από το δωμάτιο μου, με τις φόρμες και τα αθλητικά μου όπως συνήθιζα να είμαι στην καθημερινότητα μου έτοιμη για δουλειά, έτοιμη να τρέξω για να παίξω με τα τρία μου μωρά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να μιλήσω με κανένα όλοι μέσα στα δωμάτια.

Ο διάδρομος άδειος και η σκέψη μου συνέχιζε να ειναι στα μωρά μου. Ο Κωνσταντίνος πάνω στο ποδήλατο και να μου φωνάζει μαμά κοίτα. Ο Μαρίνος με μια μπάλα και να φωνάζει για την αγαπημένη του ομάδα τον Απόλλωνα και η Άννη να θέλει με το scooter να πάμε βόλτα μαζί και να γελάμε δυνατά . Ξαφνικά είχε έρθει η νοσοκόμα με το χαμόγελο της με ένα τρόλεϊ γεμάτο ενέσεις και ορούς. Η ελπίδα μεγαλώνει και οι σκέψεις, στην οικογένεια μου».

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση