ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Total white σύνολο με φόρμα και oversized hoodie
 

Χωρίς τον Φίλιππο, αλλά με τον γιο της Andrew η βασίλισσα

Δέσποινα Άσπρου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η βασίλισσα Ελισάβετ παρέστη σήμερα το πρωί (25 Δεκεμβρίου) στη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ.

Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον λίγο μετά από την χριστουγεννιάτικη εμφάνιση των royals, αποτελεί το γεγονός πως στην τελετή εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Andrew, ενώ την ίδια στιγμή απουσίαζε ο σύζυγος της βασίλισσας, πρίγκιπας Φίλιππος.

Όσο αφορά τον πρίγκιπα Φίλιππο, η απουσία του είναι δικαιολογημένη, αφού ο 89χρονος νοσηλευόταν επί τέσσερις ημέρες λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Όσο αφορά τώρα τον πρίγκιπα Andrew, η εμφάνισή του είναι αρκετά σημαντική, καθώς εκτός από το ότι είναι η πρώτη του δημόσια μετά από την καταστροφική του συνέντευξη, αποδεικνύει πως η βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο πλάι του και οι φήμες που ήθελαν τους royal να αποκαρύνονται από αυτόν, δεν ισχύουν.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ο πρίγκιπας Andrew πήγε στο Σάντριγχαμ μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον διάδοχο του θρόνου Κάρολο.

Να θυμίσουμε πως ο Andrew ενεπλάκη στο σκάνδαλο του Αμερικανού επιχειρηματία και παιδεραστή Jeffrey Epstein, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή. Ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας, που υπήρξε στενός φίλος του Epstein, αποσύρθηκε από όλες τις δημόσιες υποχρεώσεις του μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC για το θέμα αυτό και μετά από την μη απολογία του.


Ο πρίγκιπας Andrew έφτασε στην εκκλησία με τον αδερφό του πρίγκιπα Κάρολο


H Kate Middleton μαζί με την Charlotte συνομίλησαν με τον κόσμο που βρέθηκαν εκεί και οι δύο τους ήταν πραγματικά λαμπερές

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση