ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η πρώτη εμφάνιση του Bill Gates μετά το διαζύγιο

Ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια όλων των εποχών, αυτό των Bill και Melinda Gates που έχει ανακοινωθεί αρχές Μαΐου με τα δημοσιεύματα και για τις εξελίξεις περί αυτού να μην έχουν σταματήσει.

Ο ιδρυτής της Microsoft και η Melinda, γνωρίστηκαν το 1987 όταν η ίδια πήγε στην εταιρεία να ζητήσει δουλειά, ενώ φλέρταραν και έβγαιναν ραντεβού, «Ενδιαφερόμασταν πολύ ο ένας για τον άλλον και υπήρχαν μόνο δύο επιλογές, ή θα χωρίζαμε ή θα παντρευόμασταν» είχε πει ο Gates σε ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix. Παντρεύτηκαν το 1994 στην Χαβάη και απέκτησαν μαζί 3 παιδιά, την Jennifer Kathrine, την Phoebe Adele και τον Rory John.

Μετά την ανακοίνωση του πως πλέον θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στην ζωή, ο Bill Gates κατέφυγε σε μία ονειρεμένη λέσχη golf στην California, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων και των paparazzi, μαζί με την κόρη του Jennifer και τον σύντροφο της.

Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Η μεγαλύτερη κόρη του Jennifer ανέβασε στην ιστορία της στο Instagram, μια φωτογραφία με τον πατέρα της γράφοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάς ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου».

Ο Bill Gates στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι χαμογελαστός και φοράει μια βερμούδα και ένα μπλε πόλο μπλουζάκι. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση